גם בפסח – חגיגות לילדי אקים

ערן קמינסקי
2015-04-14 01:00:00
2018-02-22 00:00:00

סניף מודיעין של עמותת אקים קיים בחופשת פסח קייטנה לילדים ונוער מיוחד בגילאי 6-19, תחת הכותרת "הכיף המיוחד שלי" זאת במרכז אקים שנמצא בבית סחלבים בשדרות עמק האלה.

מטרת הקייטנה הייתה לתת למשתתפים דרך לבלות את הזמן בחופשה ובנוסף לאפשר להורים לקחת כמה שעות של הפסקה בכל יום מהטיפול האינטנסיבי בילד המיוחד וליהנות גם עם ילדיהם האחרים. המשתתפים בקייטנה נהנו ממגוון פעילויות כמו משחק, מוזיקה, הפעלות של ליצנים, מתנפחים ועוד. הקייטנה לוותה על ידי שלושה אנשי צוות.

שחר מי-און, יו"ר אקים בעיר, סיפר: "שוב הוכחנו ששיתוף פעולה בין כל הגופים מצליח לייצר רק טוב ועשייה אמתית לרווחת מי שצריך ונזקק בעירנו האהובה. תודה לעמותת סחלבים ולאגף לשירותים חברתיים בעיריית מודיעין על שיתוף הפעולה. הקייטנה לא הייתה יכולה להתקיים בלעדי  33 בני הנוער המתנדבים שבאו לסייע למשתתפי הקייטנה  ולאנשי הצוות של אקים".

כתבות נוספות

תל אביב הגיעה למודיעין

לאחרונה נפתחה במע"ר מרפאת SKIN לטיפולי פנים ואנטי-אייג'ינג, של מומחה האסתטיקה מהעיר הגדולה ד"ר אמיר זרח: "מביאים סטנדרטים בינלאומיים"

ביבס: "חוק גיוס אחד, לכולם"

ראש עיריית מודיעין השתתף בוועידת התאגידים באילת והתייחס לשאלת גיוס החרדים, ואמר כי "ראשי המחאה רוצים שנסגור את המדינה על כל דבר קטן"

סיבוב פרסה

יממה בלבד לאחר שהודיע על מינוי ראש שב"כ חדש חזר בו נתניהו מההחלטה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

המשך קריאה »