מתאמנים לזכרו

כתבי מודיעין News
רס"ל אלון קודריאשוב ממודיעין שנפל לפני שלושה שבועות נהג להתאמן במכון הכושר של ההולמס פלייס באופן קבוע, והשבוע הגיעו עשרות מחבריו ליחידה לערוך אימון לזכרו. אחותו: "מחזק לחוות את אלון דרך החברים"
צילום: פרטי

ביום חמישי האחרון צפו באי מכון הכושר של ההולמס פלייס במודיעין במחזה לא שגרתי, כאשר את המקום פקדו עשרות מתאמנים לבושים בחולצה ועליה תמונתו של רס"ל אלון קודריאשוב, שנפל ברצועת עזה לפני כשלושה שבועות. על החולצות התנוסס גם הכיתוב: "כשאדם באמת רוצה משהו, היקום כולו נחלץ לעזרתו כדי שיגשים את חלומו".

אותם מתאמנים חדשים היו חבריו לצוות של קודריאשוב ביחידת אגוז, חברי הילדות שלו ובני משפחתו – אחותו קרן וההורים סרגיי וקירה. כולם יחד ערכו אימון שהוקדש לזכרו. השבוע סיפרו בני המשפחה כי את הרעיון הגו חבריו ליחידה של אלון. "אלון אהב להתאמן בהולמס פלייס, ועשה את זה בכל הזדמנות" מספרת האחות קרן, "הוא היה מגיע מהצבא, שם את התיק ומיד יוצא למכון לעשות אימוני כוח. הוא אהב לעשות ספורט ושמר על הגוף שלו בריא וחזק".

במהלך האימון ביצעו החברים את אותם תרגילים שאלון נהג לבצע, ולאחר מכן עברו לאימון שטח, בדיוק כמו זה שאלון היה נוהג להעביר לחבריו הלוחמים, גם כדי לשמור על כושר וגם כדי להעלות את המודעות להרגלי חיים בריאים. בסיום האימון הכין האב סרגיי שייק חלבונים למתאמנים, כמו זה שאלון היה מכין לעצמו לאחר כל אימון.

האחות קרן סיכמה: "אני רוצה להודות לכל מי שלקח חלק באירוע המרגש הזה. היה אימון מאוד אמוציונלי ומחזק לראות את כולם, ובעיקר לחוות את אלון דרך החברים. אני מאמינה שהאימון שערכנו הוא רק תחילתה של מסורת לזכרו של אלון, שהיה אח מושלם והחבר הכי טוב שלי, וכולנו כאן נמשיך את המורשת היקרה שלנו שאלון הותיר לנו".

כתבות נוספות

תל אביב הגיעה למודיעין

לאחרונה נפתחה במע"ר מרפאת SKIN לטיפולי פנים ואנטי-אייג'ינג, של מומחה האסתטיקה מהעיר הגדולה ד"ר אמיר זרח: "מביאים סטנדרטים בינלאומיים"

ביבס: "חוק גיוס אחד, לכולם"

ראש עיריית מודיעין השתתף בוועידת התאגידים באילת והתייחס לשאלת גיוס החרדים, ואמר כי "ראשי המחאה רוצים שנסגור את המדינה על כל דבר קטן"

סיבוב פרסה

יממה בלבד לאחר שהודיע על מינוי ראש שב"כ חדש חזר בו נתניהו מההחלטה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

המשך קריאה »