מודיעין הגיעה לטור דה פראנס

אבירם שקד
בפעם הראשונה ב-35 השנים האחרונות יש לישראל נציגה במירוץ האופניים היוקרתי, והיא רותם גפינוביץ' בת ה-29, תושבת העיר שהגיעה למקום ה-13 באליפות אירופה
צילום: ישראל סייקלינג אקדמי

רותם גפינוביץ', בת 29 ממודיעין, עשתה השבוע היסטוריה של ממש לאחר שהייתה הישראלית הראשונה מזה 35 שנים המשתתפת במירוץ האופניים היוקרתי ביותר בענף.

גפינוביץ' כבר הספיקה בעבר לזכות שלוש פעמים באליפות ישראל, והשיגה את המקום ה-13 המרשים באליפות אירופה 2019. "אני כל כך מתרגשת להיות חלק מההיסטוריה הזו, למלא תפקיד של פורצת דרך", התרגשה השבוע גפינוביץ', אותה הספיק גם לברך גם ראש עיריית מודיעין, חיים ביבס.

גפינוביץ' רוכבת במדי הקבוצה השווייצרית רולאן, וצפויה לרכב בטור דה פראנס למרחק של 1,100 קילומטרים בשמונה שלבים, כולל 1,300 מטרים בעלייה. עבור גפינוביץ' זו לא הפעם הראשונה בה היא קובעת היסטוריה, לאחר שבאפריל האחרון היא הייתה לישראלית הראשונה אי פעם שהשתתפה במירוץ פריז רובה, הנחשב למירוץ היומי הקשה ביותר בעולם, אותו כמעט מחצית מהרוכבות לא השכילו לסיים.

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

המשך קריאה »