חותכים את התור

כתבי מודיעין NEWS
מתחם בדיקות נוסף החל לפעול בעיר, בחניית הספריה העירונית, ובעירייה מקווים כי יחד עם השקת מתחם הדרייב אין בפארק הטכנולוגי יצומצמו העומסים הכבדים שנרשמו בשבוע שעבר
צילום: דוברות העירייה

עיריית מודיעין השיקה מתחם בדיקות קורונה נוסף, בניסיון לצמצם את העומסים הכבדים שנרשמו במהלך השבוע האחרון במתחמים בעיר.

מתחם החדש, המופעל בידי שיבא, יפעל בחניית הספריה העירונית, בסמוך לבית הספר עירוני ב', ויפעל בימי א'-ה' בין השעות 09:00-17:00, ובשישי בין השעות 08:00-16:00. כזכור, בשבוע שעבר נפתח בפארק הטכנולוגי מתחם דרייב אין, בניהול חברת איכילוב WELL, בו מתבצעות בדיקות אנטיגן מוסדיות 24 שעות ביממה.

מעיריית מודיעין נמסר הבוקר כי מלבד המתחם החדש פועלים בעיר גם המתחמים בקניון עזריאלי (קומה -2), במרכז עינב (בסמוך לבתי הקולנוע) ובמתחמים של קופות החולים ופיקוד העורף.

מספר המאומתים לנגיף עומד הבוקר על 3,202, אולם מהעירייה נמסר כי הנתון צפוי לעלות במשך היום, כאשר יגיעו נתוני בדיקות האנטיגן העדכניים. מבין המאומתים 856 הם תלמידי מערכת החינוך העירונית.

כתבות נוספות

תל אביב הגיעה למודיעין

לאחרונה נפתחה במע"ר מרפאת SKIN לטיפולי פנים ואנטי-אייג'ינג, של מומחה האסתטיקה מהעיר הגדולה ד"ר אמיר זרח: "מביאים סטנדרטים בינלאומיים"

ביבס: "חוק גיוס אחד, לכולם"

ראש עיריית מודיעין השתתף בוועידת התאגידים באילת והתייחס לשאלת גיוס החרדים, ואמר כי "ראשי המחאה רוצים שנסגור את המדינה על כל דבר קטן"

סיבוב פרסה

יממה בלבד לאחר שהודיע על מינוי ראש שב"כ חדש חזר בו נתניהו מההחלטה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

המשך קריאה »