זוכרים אותו על המגרש

רותי בוסידן
רס"ן אדיר עבודי ממודיעין, שנפל ב-7 באוקטובר, היה שחקן כדורגל בנעוריו ואוהד בית"ר מושבע, ובשישי האחרון קיימה משפחתו טורניר גדול לזיכרו, אליו הגיע גם השר בן גביר
צילום: באדיבות המשפחה

חמישה חודשים וחצי לאחר נפילתו בקרב גבורה של רס"ן אדיר עבודי ממודיעין, שהיה אוהד כדורגל מושבע ואף שיחק בקבוצה המקומית בנעוריו, קיימה בשישי האחרון משפחתו טורניר כדורגל גדול ומרגש בעיר לזיכרו.

עבודי, בן 24 בנופלו, שימש כמפקד פלוגת טירונים בבסיס זיקים, ומיד עם פרוץ הלחימה הורה לאנשי הסגל להחליף את הטירונים בעמדות השמירה, נלחם במשך מספר שעות והציל למעשה את חייליו הצעירים מטבח.

יוסי עבודי, אחיו של אדיר, סיפר השבוע: "אימא שלי עשתה הכל וארגנה את הטורניר, כי אח שלי מאוד אהב כדורגל וגם שיחק בעצמו. הגיעו קרוב ל-100 שחקנים ב-12 קבוצות. היו שם חברים מבית הספר ומהילדות, חברים מהצבא וגם כאלה שאיתם היה משחק כדורגל בסופי השבוע. הגיעו אנשים מכל הארץ, ואפילו השר איתמר בן גביר, למרות שבכלל לא הזמנו אותו".

החל משעות הבוקר ועד לצהריים נערך הטורניר, לעיניי צופים רבים שהגיעו להשתתף במחווה המרגשת, בה השתתפו גם חבריו לקבוצת עירוני מודיעין בה שיחק כנער. מלבד אימו של עבודי, נשאו דברים גם מאמן בית"ר ירושלים, הקבוצה שאהד, והשר בן גביר.

"אימא שלי ארגנה את הכל, קנתה סטים של בגדים, כל קבוצה עם צבע אחר עם תמונה שלו לזכרו. היא חילקה גם חולצות לקהל ועשתה המון שלטים ודגלים וקישטנו את כל המגרש. הכל היה ממש מושקע", מסכם יוסי עבודי. "אימא שלי עוסקת הרבה בהנצחת אדיר כדי לא ליפול לעצב, והיא התלהבה מההיענות של כולם. אנחנו מתכוונים להפוך את זה למסורת גם בשנים הבאות".

 

כתבות נוספות

40 שנה, לך תזכור

במכבים חוגגים ארבעה עשורים לכניסת התושבים הראשונים, שסיפרו השבוע על תחושת החלוציות והאווירה המיוחדת בשנים הראשונות, וגם על הקשיים הרבים

גילו את מודיעין

שלוש רשתות מוכרות השיקו לאחרונה סניפים בעיר: אסייתית עם תפריט מגוון, פיצות רומאיות ודיינר אמריקני

קן הקוקיה

הגיע הזמן להביט בלבן שבעיניים של כלל אזרחי מדינת ישראל, ולומר להם עם יד על הלב שהם נלקחו כבני ערובה של משפחת נתניהו

40 שנה, לך תזכור

במכבים חוגגים ארבעה עשורים לכניסת התושבים הראשונים, שסיפרו השבוע על תחושת החלוציות והאווירה המיוחדת בשנים הראשונות, וגם על הקשיים הרבים

המשך קריאה »

קן הקוקיה

הגיע הזמן להביט בלבן שבעיניים של כלל אזרחי מדינת ישראל, ולומר להם עם יד על הלב שהם נלקחו כבני ערובה של משפחת נתניהו

המשך קריאה »