התקדמו עוד שלב

כתבי מודיעין News
העירייה אישרה את תוכנית הבינוי והפיתוח למתחם בו ייבנו אצטדיון כדורגל וארנה, בה יתאפשר קיפול היציעים לטובת הופעות
צילום הדמיה: דוברות העירייה

ועדת המשנה לתכנון ובנייה של עיריית מודיעין אישרה לאחרונה את תוכנית הבינוי ופיתוח להקמת אצטדיון כדורגל וארנה בסמוך לתחנת הרכבת פאתי מודיעין, כאשר האצטדיון יכיל כ-6,000 מקומות ישיבה והארנה 3,000. עלות הקמת מתחם הספורט המתוכנן צפויה לעמוד על כ-150 מיליון שקל בסך הכל.

נתן פלדמן, אדריכל הפרויקט, סקר בפני חברי הוועדה את התוכנית, כאשר החנייה לבאי מתחם הספורט החדש תתבסס על המגרש הסמוך במרכז עינב וגשר הולכי הרגל של תחנת הרכבת. בזמן אירוע לא תתאפשר כניסת כלי רכב למתחם. בין האצטדיון, שיכלול שלוש קומות מעל לקומת הכניסה, מתוכננת רחבה מרכזית. באזורים אחרים במתחם תיבדק האפשרות להציב פודטראקים בזמן האירועים. בתכנון הארנה נקבע כי יתאפשר קיפול היציעים על מנת לקיים הופעות מוזיקה, ומלבד חדרי הלבשה ייבנו חדרי חוגים, מזנונים, חדרי שירות ועוד.

לאחר אישור התוכנית בהצבעה פה אחד, הוחלט כי התוכנית תאושר בכפוף לתיקונים הבאים: בחינת תכנון אזור הרחבה המרכזית והשטח הדרומי לכיוון שדרות המלאכות, ויצירת שטח פתוח ללא גינון עבור רחבת אירועים והצבת פודטראקים; צמצום השטח המגונן בדופן הצפונית של המגרש לטובת הרחבת החניון; הצגת תכנון לחניה גם בכניסה הדרום-מזרחית, בשטח הצמוד לחניון האוטובוסים הקיים. עוד נקבע כי "יש לבחון תנועתית את ההיתכנות ליציאת חירום מהחלק הצפוני של המגרש, ויש להציג פתרון לנראות הקיר הדרומי והצפוני של האצטדיון לכיוון שדרות המלאכות/כביש431.

כתבות נוספות

אותו מקום, אבל חדש

מנהלי סניף לנדוור ברעות שנסגר השיקו כעת באותו מיקום מסעדה חדשה, בקונספט של ביסטרו ים-תיכוני לא כשר

כבוד לעיר גם מעבר לים

נבחרת הרובוטיקה של אורט עירוני ד' במודיעין זכתה בשני פרסים בתחרות הבינלאומית שנערכה השנה בקנדה

לא רוצים? לא צריך

בעמותת אקדם הפועלת למען תושבים על הרצף האוטיסטי ביקשו להקים בעיר מרכז טיפולי גדול ונתקלו לטענתם בהתעלמות העירייה, וכעת ינסו להקימו ברשות אחרת: "לא ביקשנו שקל, רק מגרש או בית ספר שהתפנה"

המעגל נסגר

בת 13 ממודיעין טבעה בבריכה במהלך מסיבת סיום וחייה ניצלו הודות לרופאה וצוות מד"א, והשבוע היא הגיעה לביקור בתחנה המקומית

לא רוצים? לא צריך

בעמותת אקדם הפועלת למען תושבים על הרצף האוטיסטי ביקשו להקים בעיר מרכז טיפולי גדול ונתקלו לטענתם בהתעלמות העירייה, וכעת ינסו להקימו ברשות אחרת: "לא ביקשנו שקל, רק מגרש או בית ספר שהתפנה"

המשך קריאה »

המעגל נסגר

בת 13 ממודיעין טבעה בבריכה במהלך מסיבת סיום וחייה ניצלו הודות לרופאה וצוות מד"א, והשבוע היא הגיעה לביקור בתחנה המקומית

המשך קריאה »