לחתל בזמן ובמקום הנכון

להי חמו
2017-04-12 11:43:32
2017-04-12 11:43:32

החלפת חיתול היא משימה יום יומית שמלווה הורים במשך חודשים ארוכים. אבל בעוד בבית אין כמעט בעיה להתמודד עם האתגר, בטיולים ובמסעדות זה עלול להפוך לאירוע מביך. החשש העיקרי של הורים טריים הוא מפני מצב שבו החיתול המלוכלך מפריע לסביבה, או פוגע בחוויה של אנשים אחרים. עם זאת, כמובן שאין סיבה לוותר על יציאה מהבית ויש לא מעט פתרונות רלוונטיים על הפרק.

קבלו 3 שיטות לחתל את התינוק בצורה יעילה ובקלות:

1. עמדות החתלה

הדרך הפשוטה ביותר לחתל את התינוק מחוץ לבית היא לבדוק מראש האם יש עמדות החתלה במקום שאליו מגיעים. שיחת טלפון קצרה למסעדה, לבית הקפה או לאולם יכולה לפתור את הבעיה ולהעניק שקט נפשי להורים ולמשפחה.

במידה ויש עמדות החתלה, כל מה שצריך לעשות הוא להגיע עם תינוק מסודר ובו משטח החתלה נקי, מגבונים וחיתולים סטריליים ולסיים את המשימה בתוך דקות ספורות בלבד. כמו כן, זוג הורים יכולים להתחלף בכל החתלה ובכל מקרה סביר להניח שהם לא יצטרכו לעשות זאת יותר מפעם-פעמיים ביציאה שגרתית מהבית.

2. החתלה ברכב

יש לכם רכב משפחתי גדול או ג'יפ שחונה קרוב? תמיד תוכלו לצאת אליו כדי לחתל את התינוק בלי שאף אחד יפריע לכם. היתרון הגדול של החתלה ברכב היא הפרטיות, אך החיסרון עלול להיות הצטברות של ריחות לא נעימים. יתרון אחר הוא שברכב תוכלו להדליק אור ולהחליף חיתול גם בשעות הערב והלילה.

ודאו שאתם לא משליכים את המגבונים המלוכלכים בתוך הרכב והיפטרו במהירות מהחיתול המשומש. בנוסף, אל תוותרו על פריסת משטח החתלה גם במושבים של הרכב. אף מושב לא מספיק נקי עבור העולל הטרי ובאמצעות שימוש במשטח החתלה חד פעמי תוכלו לחסוך לעצמכם הרבה עוגמת נפש.

3. החתלה באמבטיה של העגלה

תינוקות עד גיל חצי שנה בדרך כלל יוצאים מהבית עם עגלה ועליה אמבטיה. אותה אמבטיה יכולה לשמש אתכם למגוון רחב של צרכים, וחוץ מלהרדים עליה את התינוק תוכלו גם לחתל אותו. החתלה באמבטיה של העגלה מאפשרת לכם להתמודד עם האתגר אפילו בתנאי שטח. האמבטיה סטרילית לחלוטין, היא נמצאת בקרב תיק ההחתלה עם כל הציוד ואפשר להזיז אותה כמה מטרים משאר הציבור כדי לא להפריע.

השימוש באמבטיה של העגלה רלוונטי כאמור רק לתינוקות קטנים במיוחד, אבל זה בדיוק הגיל שבו עדיין תרגישו לא נוח לחתל בציבור. הורים מנוסים יותר כבר מחתלים אותם בכל מקום ובלי להקדיש לכך יותר מדי מחשבה. 

כתבות נוספות

כמיטב המסורת

אימפריית הרובוטיקה של מודיעין עושה זאת שוב, כאשר שלוש נבחרות מקומיות העפילו לתחרות הבינלאומית בארה"ב

איתם במסע

הוריו של יותם חיים, החטוף שנהרג בשוגג מאש צה"ל בעזה, מבקשים כעת להביא לעולם נכד מזרעו. מי שמלווה אותם היא עו"ד נילי שץ ממודיעין: "הם מאוד נחושים"

כמיטב המסורת

אימפריית הרובוטיקה של מודיעין עושה זאת שוב, כאשר שלוש נבחרות מקומיות העפילו לתחרות הבינלאומית בארה"ב

המשך קריאה »

איתם במסע

הוריו של יותם חיים, החטוף שנהרג בשוגג מאש צה"ל בעזה, מבקשים כעת להביא לעולם נכד מזרעו. מי שמלווה אותם היא עו"ד נילי שץ ממודיעין: "הם מאוד נחושים"

המשך קריאה »