עירוני מודיעין פותחת עונה בצל הסוכה

אבירם שקד
2013-09-24 01:00:00
2018-01-08 00:00:00

קבוצת הנוער, עם המאמן דניאל רודיטי על הקווים, אירחה את 'מ.ס. נתניה' למחזור גביע. בן בכור ודן בן דור, חלוצי הקבוצה שכבר הספיקו לשחק בבוגרים בשנה שעברה, לקחו את המושכות לידיים והציקו להגנת נתניה ללא הפסק. עד המחצית כבר עמדה התוצאה על 0-4. הרחקת שחקן של נתניה הוציאה את מעט האוויר שעוד נשאר בבלון האורחים, ובמחצית השנייה השלימו שחקני מודיעין מטווח כשסיימו את המשחק בתוצאה 0-12.

דן בן דור כבש 4 שערים, בן בכור כבש 3 שערים, כשהשניים גם מבשלים זה לזה. לירן שמול, קפטן הקבוצה, שלט בהגנה ללא עוררין וכבש שער נדיר בריצה מעמדת הבלם לאורך כל המגרש, עד שגילגל מול השוער פנימה. גל גלבוע, רוי סיטבון, עופרי אדרי ואלון דיין הצעיר, נרשמו גם הם בין כובשי השערים. הקבוצה, שמתבססת על שנתון 96' ועל גרעין שחקני הנוער מהשנה שעברה, עתידה לתת לאוהדים עוד דקות יפות רבות. מספר שחקנים שישחקו העונה במקביל בקבוצת הבוגרים ובקבוצת הנוער אמורים לספק את הניסיון והבגרות להתמודד בצמרת. הציפיות גדולות.

קבוצת נערים א', בניצוחו של המאמן אביבי זהר, עלתה אוטומטית לשלב הבא בגביע והיא תמתין שבוע נוסף לפני שתזכה להריח תחרות ראשונה. הנערים צפויים לארח את 'מכבי קביליו יפו' למחזור ראשון של משחקי ליגה, והקבוצה שהגיעה בשנה שעברה עד רבע הגמר, שם הודחה בקושי מידי/רגליי 'מכבי ת"א', תנסה לשחזר עונה חלומית נוספת במסגרת הגביע. תוצאות ההגרלה בקרוב.

נערים ב', עם המאמן עידן הררי, שיחקו גם הם במסגרת גביע המדינה נגד 'מכבי יהוד' בבית ועלו בפתיחה ל-0-2. שער מצמק עשה סימנים של משחק צמוד, עד שבמחצית השנייה הוכיחה מודיעין כי הגיבוש במחנה האימונים עזר והקבוצה ירתה מטח של 5 שערים כדי לקבוע 1-7 חלק בסיום וציפיות לשלב הבא בגביע. פיני בוימן כבש צמד וכך גם שחר בן שבת. שחר בנבנישתי, מאור מנחם ויותם עברי השלימו את השביעייה הסודית. לקבוצה חזר כאמור המאמן הררי לאחר שנת גלות בראשל"צ. עידן חזר מאותגר ואיתו הקבוצה עתידה להילחם בצמרת הגבוהה של ליגת דן לנערים.

נערים ג' שיחקו מחזור ראשון בליגה הסדירה נגד 'מכבי עמישב פ"ת'. המודיעינים הניעו כדור בצורה מעולה בחלק האחורי ושלטו במשחק ללא עוררין. מה חבל שהמחץ לא היה בצד מודיעין ואילו הבלחה אחת של האורחים הביאה לשער יתרון במחצית הראשונה, שהפך בדיעבד לשער ניצחון. חמוץ יותר ממתוק היה המשחק עבור הנציגה ממודיעין, שתהיה חייבת למצוא רגל מסיימת בהמשך. בינתיים היא מקבלת הנחה על הסרת חלודה. ליאור לזרוביץ' ועוזרו אסף אטוענה ייאבקו בליגת מרכז הקשה ונכונו להם מאבקים נגד כל קבוצות הצמרת בנערים באזור המרכז.

קבוצות הנערים ב' ו-ג' חזרו בשבוע שעבר ממחנה אימונים של 3 ימים בקיבוץ דורות שבדרום במטרה  להתכונן כראוי לפתיחת המשחקים. השחקנים התאמנו ושהו ביחד וחזרו מגובשים. נראה שחזרו גם מפוקסים מהתוצאות בגביע. גם קבוצות הילדים יצאו השבוע למחנה אימונים בן 3 ימים במכון 'ווינגייט'. המועדון מאפשר לשחקנים להתכונן כראוי ואף למעלה מזה למשחקי הליגה, ומה טוב יותר מחוויה של כדורגל במתחם הספורט הגדול בארץ?

קבוצות הילדים והטרום-ליגה יחלו משחקיהם רק לאחר החגים.

קבוצות הטרום ליגה של שנתונים 2004 ו-2005 עובדות במרץ בהכנה לקראת עונת המשחקים. השנה בפעם הראשונה ישחקו יחדיו שחקני ההכנה לליגה ששיחקו בשנה שעברה בקבוצת טרום ג' במועדון, בתוספת שחקנים מוכשרים מבית הספר לכדורגל של מודיעין. הפרויקט הגדול ימשיך עם שתי קבוצות ליגה בשנתון 2004 בפעם הראשונה ב'עירוני מודיעין'. הרצון הוא כמובן לאפשר לכל הילדים המוכשרים לעשות את הקפיצה מביה"ס לכדורגל לאימונים בדשא ובמשחקים רשמיים בסופי השבוע.

שנתון 2005 עדיין קולט שחקנים מוכשרים מביה"ס לכדורגל או כאלה שמתחילים דרכם ומוכשרים מספיק להיקלט בשתי קבוצות טרום ג', שנפתחות על מנת להעניק לילידים בסיס רחב של כדורגל באמצעות אימונים תחת עינם הבוחנת של לא פחות מארבעה מאמנים בכירים מהמועדון. לאחר שנה של אימונים במגרש הדשא, וכחלק בלתי נפרד מהמועדון כולו, יחולקו הילדים לשתי קבוצות טרום ב' להמשך משחקים בליגה הסדירה. בשנה הראשונה משחקים הילדים רק בטורנירים מדי 3 שבועות, וזאת על מנת להיכנס בהדרגה לאינטנסיביות של משחקי הליגה. כך גם ההורים מתרגלים לקום מוקדם בבוקר… וללוות את ילדיהם למשחק.

אוהדי הכדורגל בעיר יכולים להיכנס לאתר האינטרנט של ההתאחדות לכדורגל ובקרוב גם לאתרים מקומיים, ולצפות בלוח הזמנים הביתי של מועדון 'עירוני מודיעין' כדי לעקוב אחר זמני המשחקים. בכל מקרה בשעות הבוקר ואחר הצהריים צפויה לכל מי שיעבור ליד מגרש 'השמשוני' חוויה נעימה של ספורט מקומי. ההנאה מובטחת.

בתמונה: 'עירוני מודיעין' בפעולה. חוויה של ספורט מקומי (צילום: ארכיון)

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות