רחל מגיעה למודיעין

כתבי מודיעין News
הכריכים המפורסמים של רחל בן אלול, כוכבת "מאסטר שף", ינחתו במע"ר באמצע מאי במבנה בו פעל המורדן בר
צילום: פרטי

במאי הקרוב ייפתח במבנה בו פעלה מסעדת מורדן בר במע"ר סניף חדש של "רחל בשדרה", מסעדת הכריכים של כוכבת העונה החמישית של "מאסטר שף" רחל בן אלול.

את המקום החדש תפתח בן אלול יחד עם חן גזולי, בעלי מסעדת רוזה במרכז עינב במודיעין, ובתפריט הכריכים המפורסמים שלה, שמורכבים לעיתים גם מעשרות רכיבים. כך למשל, הכריך "רחוב בוקאדו" מכיל רוקפור, חמאת כמהין, רוקט, נענע, כרוב, אשכולית אדומה, תפוז, גאודה, מרמלדת חבוש, בצל, קרפצ'יו סלק בשום ודבש, שקד ספרדי, קרם לימון, צימוקי שרי, עגבנייה טרייה, צנונית, בצל סגול, פסטו פיסטוק, פרמז'ן, חריף וגרידת לימון. עוד נמסר כי המקום החדש יהיה כשר.

סגן ראש העירייה אלעד שמעונוביץ אמר: "ביחד פעלנו בתקופה האחרונה, עם צוות חברת אופק בראשות המנכ״לית גלי בר-ניר והיו״ר שמעון גואטה, ובברכת הדרך של ראש העיר חיים ביבס, להפוך את החלום למציאות ולהביא מותג חזק ואיכותי למע״ר שלנו"

עוד הוסיף שמעונוביץ: "המקום החדש יפעל במקום הסניף של המורדן בר, שגם לו סייעתי להגיע למע״ר עם הפתיחה לפני חמש שנים, ולצערי החליטו לעזוב. אני מכיר את הביקורות והטענות על המע״ר, על תמהיל העסקים, החנייה ועוד. אבל יש לנו מרכז עיר אחד, את השדרה הכי יפה בארץ, ואנחנו נעשה הכל כדי שהיא תצליח ותהפוך לאחד ממרכזי העיר הכי איכותיים בישראל. אנחנו בדרך לשם".

 

כתבות נוספות

הכוח הנשי של מודיעין

לרגל יום האישה שווה להכיר את הספורטאיות הצעירות תושבות העיר שכבר קוטפות הישגים מרשימים במיוחד, וזאת רק ההתחלה מבחינתן

זר לא יבין

חמש אימהות שכולות תושבות העיר שילדיהן נפלו במלחמה שבו לאחרונה ממסע נשי בפיליפינים, אותו הגדירו כ"מסע אחוות אימהות שהולכות יחד את הדרך". השבוע סיפרו על החיבור העמוק שנוצר, על הרגעים הקסומים וגם הקשים, ועל הילדים שנפלו שהיו איתן לאורך כל הדרך

זר לא יבין

חמש אימהות שכולות תושבות העיר שילדיהן נפלו במלחמה שבו לאחרונה ממסע נשי בפיליפינים, אותו הגדירו כ"מסע אחוות אימהות שהולכות יחד את הדרך". השבוע סיפרו על החיבור העמוק שנוצר, על הרגעים הקסומים וגם הקשים, ועל הילדים שנפלו שהיו איתן לאורך כל הדרך

המשך קריאה »