אחרי שפיצה X הביאה למודיעין את בשורת הפיצה הלא כשרה, כעת מגיע דניאל גרשם ומוסיף ומעלה.
השבוע השיק היזם הצעיר, בן 25 שגדל במודיעין, את פיצריית "החוטא" במרכז מרל"ז, שתהיה פתוחה עד השעות הקטנות גם בסופי השבוע. מלבד הפיצות תוכלו למצוא בפיצרייה החדשה גם פסטות ומאפים, סלטים וכריכים, וגם אלכוהול. על הפיצות שלו מספר גרשם כי הן מוצעות במספר גדלים ובהרכבי תוספות ייחודיים: "אטה פיצה בלאט" שכוללת רוטב אלפרדו, נקניק סלמי ברוקלין, גבינת גאודה, קרם סלק ושבבי אגוזים; "החוטא בנמל" שכוללת רוטב שמנת ביין לבן, שרימפס, מולים, גבינה כחולה ועלי רוקט. בגזרת הפסטות והכריכים: פפרדלה נונה קרבונרה שכוללת, בין השאר, גם שבבי בייקון וחלמון; וכריכים בהשראה איטלקית עם מוצרלה, פסטו, בלסמי ועגבניות, או אמריקנית עם סלופי ג'ו.
השבוע סיפר גרשם: "עבדתי בפיצריות במודיעין במשך הרבה שנים, ובסופו של דבר יצאתי לדרך עצמאית עם הסניף שלי ועם הסגנון שלי, ועם כל המטבח שהכרתי בכל העולם. הבאתי לפה את כל השחיתות של פירות ים ונקניקים שאהבתי בסגנון איטלקי ואמריקאי".
על הפיצות שלו הוא מספר: "יש לנו פיצות עם פירות ים שנקראת 'פיצה בנמל', יש לנו פיצה שנקראת 'מסיבת נקניקיות' עם חמישה סוגי נקניקיות וצ'וריסו. כל הנקניקים נפרשים במקום עם בצק שמתפיחים במקום. יש פה מנות עם פירות ים מטוגנים שנקראת 'משה בארון', מגולגל עם צ'דר ובייקון. יש לנו שרימפס בטממפורה, פסטות ברטבים, בולונז על פיצה ועוד כיד המלך. האוכל לא כשר בעליל, ואני מאוד מתחבר לאוכל הזה".
לא חששת לפתוח מקום כזה במודיעין?
"זה הסגנון שלי. יש פה קהל חילוני שמחפש את זה, וזה מתאים לכל מי שהאוכל הזה חסר לו. אין הרבה מקומות במודיעין שאפשר לאכול בהם פירות ים טריים. יש לנו מקומות ישיבה בחוץ ועם הזמן נפתח לסגירת חורף. המקום יהיה פתוח בסופי שבוע. יש אתר ומשלוחים וכולם מוזמנים להזמין דרכו".