עוגת גבינה "פירורים" טבעונית

מאיר רוזנברג, השף של מלון רימונים גלי כנרת
2014-05-14 12:40:52
2014-05-14 12:40:52

חומרים למלית

500 גרם ממרח טופו

250 סמ"ק קרם קוקוס

250 סמ"ק שמנת צמחית מתוקה

2 חבילות פודינג ווניל

3 כפות סוכר

1 כף גרידת לימון

חומרים לפירורים

1 כוס קמח

2 כפות אגוזים טחונים

2 כפות סוכר חום

60 סמ"ק שמן

זה רק נראה כמו גבינה. עוגה לטבעונים (צילום יח"צ)

אופן הכנה

1. מערבבים היטיב את כול חומרי המלית, עד לקבלת מרקם אחיד.

2. מערבבים את חומרי הפירורים עד לקבלת בצק אחיד.

3. מחלקים את הבצק. 2/3 מהבצק משטחים בתבנית עגולה.

4. את הבצק אופים בתנור שחומם ל180 מעלות כ- 10 דקות ולאחר מקררים אותו.

5. את השליש הנותר אופים במקביל ולאחר שהוא מתקרר, מפוררים את הבצק ביד או בעזרת בלנדר.

6. את מלית בוזקים מעל תחתית הבצק ועל המלית מפזרים את פירורי הבצק

7. מכניסים למקרר לפחות ל – 5 שעות או שעה למקפיא.

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

המשך קריאה »