סחלב שוקולד מחמם

באדיבות קרין גורן ל'סוגת'
2014-11-26 11:10:29
2014-11-26 11:10:29

4 מרכיבים + 5 דקות הכנה, וגם אתם יכולים להתפנק עם ספל סחלב מחמם גוף ונפש. אל תוותרו על הפתעת השוקולד בתחתית הספל: מערבבים את הסחלב בין לגימה ללגימה, והשוקולד נמס לתוכו. שיהיה לכם מותק של חורף…

4 מנות

4 כפות קורנפלור

8 שקיות קטנות אבקת סוכרלוז "סוגת"  

1 ליטר חלב

8 קוביות שוקולד מריר ללא תוספת סוכר

אם רוצים: עוד 2-1 קוביות שוקולד מריר ללא תוספת סוכר, לקישוט

פינוק מתוק וחם. (צילום יח"צ)

  1. בסיר מערבבים קורנפלור וממתיק. מוסיפים רק כוס אחת מהחלב וטורפים עד שאין גושים. טורפים פנימה את יתרת החלב.
  2. מחממים על אש בינונית תוך כדי טריפה, עד לרתיחה (זהירות שלא יגלוש!) ומסירים מהאש.
  3. מניחים 2 קוביות שוקולד ללא סוכר בתחתית כל ספל. מוזגים מעל את הסחלב החם ומגישים מיד (עם מעט שוקולד מגורר מעל, אם רוצים).

כתבות נוספות