לחמניות נהדרות לפסח

באדיבות סוגת, צילום דן פרץ
2014-04-13 13:58:08
2014-04-13 13:58:08

חומרים

2 כוסות מים

10 כפות שמן

2 כפיות קימל טחון
2 כפיות מלח "סוגת"
1/2 כפית פלפל שחור
200 גרם קמח מצה
6 ביצים

הכנה:
1. קודם כל חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. רפדו את תבנית האפייה בנייר אפייה.

2. בסיר הרתיחו מים, שמן ותבלינים. בנקודת הרתיחה כבו את האש והוסיפו את קמח המצה בבת אחת.

3. בחשו היטב והוסיפו את הביצים אחת אחרי השנייה ללא הפסקה עד שמתקבל בצק אחיד.

4. הוסיפו מעט קמח מצה אם הבצק דביק מדי וצרו כדורים בגודל של לחמניית ביס. אם קל יותר, שמנו קצת את הידיים בשמן או עטו כפפות חד פעמיות על כפות הידיים.

5. הניחו בתבנית ואפו שלוש רבעי השעה.

6. מומלץ להגיש חם.

 

כתבות נוספות

הזמן שלהן

אחרי שהקימו בעיר ליין מסיבות ומיזם לנשים בחופשת לידה, שתי תושבות שכונת מורשת השיקו את "שני נשי" במטרה ליצור חברויות לגילי 30+

נורות האזהרה נדלקו

אחרי שקבוצת הכדורסל המאוחדת של מודיעין השיגה ניצחון ראשון והיסטורי, הגיעה השבוע תבוסה קשה נוספת

גולדינים

הרוב המכריע של העם צמא לשינוי הזה, שבו נראה ברחובותינו משפחות כמו הגולדינים המעוררים בכל אחד מאיתנו השראה

הזמן שלהן

אחרי שהקימו בעיר ליין מסיבות ומיזם לנשים בחופשת לידה, שתי תושבות שכונת מורשת השיקו את "שני נשי" במטרה ליצור חברויות לגילי 30+

המשך קריאה »

גולדינים

הרוב המכריע של העם צמא לשינוי הזה, שבו נראה ברחובותינו משפחות כמו הגולדינים המעוררים בכל אחד מאיתנו השראה

המשך קריאה »