חטיפי שוקולד מריר בשילוב שקדים שלמים

המתכון והצילום באדיבות 'לינדט'
2015-02-05 12:09:53
2015-02-05 12:09:53

רכיבים:

400 גרם שוקולד לינדט אקסלנס 70%

כוס (70 גרם) שקדים שלמים

למי שמעוניין במרירות מעודנת:

300 גרם שוקולד לינדט אקסלנס 70%

100 גרם שוקולד לינדט אקסלנס חלב

כוס (70 גרם) שקדים שלמים

הוראות הכנה:

  • ממיסים את השוקולד בקערה מעל סיר עם מים (בן מארי) להגיע לטמפרטורה של 48 מעלות
  • ביצוע הליך טימפור – (המסה, קירור ושוב חימום) יש לשפוך את השוקולד המומס על השיש, ועם מרית ממתכת לערבב את השוקולד על פני השיש עד להגעה של קירור , לאחר מכן יש להכניס את השוקולד שוב מעל סיר עם מים (בן מארי)
  • מוסיפים את השקדים השלמים לשוקולד המריר ומערבבים
  • משטחים את התערובת על גבי תבנית בין שני ניירות אפיה
  • מכניסים למקרר ל- 10 דקות
  • לאחסן במקום קריר עד להגשה

כתבות נוספות

ציוני הבגרויות בתיכונים נחשפים

נתוני משרד החינוך לשנת הלימודים תשפ"ג פורסמו לאחרונה, ומעיון בהם עולה תמונת המצב בתיכוני העיר בבחינות הבגרות במתמטיקה, אנגלית, אזרחות, תנ"ך ועברית

רק הם אשמים?!

הפתרון היחידי לסיטואציה המסוכנת אליה גלשנו טמון בכך שהרצון באחדות ובמדינה מתוקנת יגבר על הנטייה האוטומטית שלנו להאשים את כל העולם ואחותו בכל מה שרע כאן, מלבד את עצמנו כמובן

עשה את הסיפתח

אחרי ארבעה ניצחונות בעונה שעברה פתח הרוכב איתמר אינהורן ממודיעין את העונה באופן מעט מגומגם, אבל הטור בטאייוואן שוב האיר לו פנים

לקבל את מה שמגיע

ביוזמת ד"ר זהרה כהן הושק בעיר פרויקט "שגרירי בריאות", בשיתוף המרכז למיצוי זכויות העירוני, שהכשיר מתנדבים בני הגיל השלישי לסייע לאזרחים ותיקים בהנגשת זכויותיהם מול גופי הממסד

רק הם אשמים?!

הפתרון היחידי לסיטואציה המסוכנת אליה גלשנו טמון בכך שהרצון באחדות ובמדינה מתוקנת יגבר על הנטייה האוטומטית שלנו להאשים את כל העולם ואחותו בכל מה שרע כאן, מלבד את עצמנו כמובן

המשך קריאה »

עשה את הסיפתח

אחרי ארבעה ניצחונות בעונה שעברה פתח הרוכב איתמר אינהורן ממודיעין את העונה באופן מעט מגומגם, אבל הטור בטאייוואן שוב האיר לו פנים

המשך קריאה »

לקבל את מה שמגיע

ביוזמת ד"ר זהרה כהן הושק בעיר פרויקט "שגרירי בריאות", בשיתוף המרכז למיצוי זכויות העירוני, שהכשיר מתנדבים בני הגיל השלישי לסייע לאזרחים ותיקים בהנגשת זכויותיהם מול גופי הממסד

המשך קריאה »