ועל קינוח כבר חשבתם?

השף קונדיטור בני פרי ל- 'אסם', סטיילינג עמית פרבר, צילום: דניאל לילה
2015-09-08 14:07:02
2015-09-08 14:07:02

הקינוח מורכב מארבע שכבות

מצרכים

כוסות שקופות

רוטב רימונים

  • כוס מיץ רימונים  )מיץ טבעי(
  • כף קורנפלור מעורבבת ברבע כוס מים

מרתיחים את מיץ הרימונים.כאשר המיץ מבעבע מוסיפים את המים עם הקורנפלור, מערבבים ומקררים..

תפוח בקרמל ודבש

  •  4 תפוחים מזן ״פינק ליידי״ חתוכים לקוביות קטנות
  • מיץ מלימון אחד
  • 3  כפות דבש
  •  ¼  כפית אבקת קינמון

 

מחממים מחבת על אש בינונית, מוספים את כל המרכיבים ומערבבים בעדינות עד להתרככות התפוחים וצמצום הנוזלים.

פירורים

  •  200 גרם פתי בר קרמל אסם
  • 25  גרם חמאה מומסת

מרסקים את הפתי בר קרמל  )ניתן לרסק במעבד מזון( .

שמים בקערה בינונית את פירורי הפתי בר והחמאה המומסת ומערבבים היטב.

קרם דבש

  • 2  מכלים שמנת מתוקה ) 500 מ"ל(
  • חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל אסם
  • ½   כוס  ( 75 גרם(  דבש
  • גביע שמנת חמוצה

 

מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג ואת הדבש עד לקבלת קציפה

יציבה וחלקה. מוסיפים את השמנת החמוצה בתנועות קיפול.

מכניסים את הקרם לשקית זילוף.

אופן ההכנה

1.  מסדרים את הכוסות על מגש.

2.  ממלאים שליש כוס בתערובת פירורי הפתי בר.

3.  מזליפים את קרם הדבש מעל שכבת הפירורים.

4.  מוזגים בעזרת כפית את תערובת התפוחים בקרמל.

5.  מוזגים את רוטב הרימונים.

 6. מזליפים בשנית את קרם הדבש.

 7. מקשטים בפירורי פתי בר.

 

 

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

המשך קריאה »