מודיעין בימי החנוכה

ערן קמינסקי
2015-11-30 00:00:00
2035-05-23 02:40:00

מודיעין תחגוג את חג החנוכה כמיטב המסורת עם שלל אירועים לכל המשפחה שיתקיימו במספר מוקדים ברחבי העיר.

השנה ממשיכים את המסורת גם עם פסטיבל מודיעין מכבים רעות לתיאטרון בובות. לפסטיבל יגיעו מיטב תיאטרוני הבובות שיעלו הצגות ילדים אהובות בשלושת ימי החול של החג. בכל יום יעלו במועדון במכבים (רח' ישראל פלד 100), שלוש הצגות בשעות 11:00, 16:00, 18:00. הפסטיבל יתקיים בימים שלישי 8.12.15, רביעי 9.12.15 וחמישי 10.12.15 ויכלול מגוון הצגות מוכרות בהן "הברווזון המכוער", "הצב והארנב", "מי הזיז את הסופגנייה שלי" ועוד. העלות – 30 שקל לכרטיס, הורה מלווה אחד חינם. רכישת כרטיסים במרכז שירות לאזרח בבניין העירייה או ביום האירוע על בסיס מקום פנוי.

פעילות נוספת שתתקיים בחג החנוכה היא פרויקט "בתים מאירים" של תכנית אורים – התוכנית העירונית לזהות יהודית-ישראלית. במסגרת הפרויקט משפחות מהעיר פותחות את בתיהן להדלקת נרות ופעילות תרבותית מגוונת,  בימים שני ושלישי 7-8.12 (נרות שני ושלישי בהתאמה) בשעות אחה"צ והערב. פרטים מלאים בעמוד הפייסבוק של אורים, באתר עמותת סחלבים ובאתר העירייה. לבקשת למארחים נדרשת הרשמה מראש בטלפון: 052-2705315.

פסטיבל החנוכה המסורתי חוזר גם להיכל התרבות, בשבעה ימים של אור, קצב ומופעים לילדים ולכל המשפחה. בין התאריכים 8-16.12. בכל יום יעלו על במת ההיכל מופעי ילדים, קצביים ומרתקים לצד סדנאות יצירה שונות. כמו כן בכל ערב יערך בהיכל טקס הדלקת נרות חגיגי. כרטיסים ניתן לרכוש בקופות היכל התרבות: 08-9737333 או באתר היכל התרבות.

מחלקת הנוער והצעירים חוגגת אף היא את חג החנוכה ומקיימת שני אירועים עבור בני הנוער בעיר. האירוע הראשון ייערך ביום שלישי 8.12 ב"בית עם הגג האדום" והוא יכלול הופעה של הזמר חנן בן ארי, הופעה של הרכבי הנוער "סת"ם" ו"אורות" וכן תהיה הרקדה מקפיצה. כמו כן, כיאה לאירוע חנוכה, יוכלו בני הנוער ליהנות גם מסופגניות והדלקת נרות חגיגית. הכניסה בתשלום לפרטים נוספים ורכישת כרטיסים 0534236032 (מוריאל). הסעות לאירוע ייצאו מפארק השכנות (ליד חניית ביה"ס משואות נריה) בין השעות 18:30 – 20:00 והסעות חזור ב-22:30-23:30. הכניסה לכיתות ט' ומעלה.

האירוע השני לחנוכה ייערך ביום שישי 11.12 בשעה 20:30 באולם עינן בקניון עזריאלי והוא יכלול מופע סטנד אפ עם חן מזרחי. הכניסה בתשלום. לפרטים נוספים וכרטיסים: 0506965272 (ברק) או בדף הפייסבוק "נוער מודיעין מכבים רעות".

ב-13.12 יערך באולם הספורט של בית ספר נתיב זבולון הפנינג חנוכה לכל המשפחה "חנוכיף" אותו מארגנים אגף תרבות אירועים בשיתוף נחלת ש"י. בין השעות 17:00-19:00 יוכלו המשתתפים ליהנות מדוכני יצירה, תחנות פעילות לילדים, חידונים, משחקים, שירי חג, ריקודים, הצגה, הדלקת נרות ועוד הפתעות. את הפעילות יעבירו בנות השירות הלאומי של נחלת ש"י. הכניסה חופשית. הציבור מוזמן.

צילום דוברות העיריה

כתבות נוספות

ישר להיכל התהילה

15 קבוצות, 639 הופעות, 165 שערים ו-20 תארים: אחרי קריירה מפוארת שהחלה על מגרש הבלטות במודיעין, בן שהר פורש בגיל 36

"הוא הבטיח לי שיחזור, וזה לא קרה"

שבועיים לאחר נפילתו של סמ"ר גלעד הראל ממודיעין, והחברים ובת הזוג מתקשים לעכל את האובדן. בת הזוג נטע מספרת על הדייט הראשון שנמשך עד הבוקר, ואילו החברים הקרובים מתארים את הצעיר המבריק שחלם להיות אבא

כשר, אבל

במהלך מבצע "שאגת הארי" סגרו במרכז המסחרי ברעות את המרחבים המוגנים בשעות הלילה, לטענת ההנהלה בשל מקרי ונדליזם ובהתאם לחוק

"הוא הבטיח לי שיחזור, וזה לא קרה"

שבועיים לאחר נפילתו של סמ"ר גלעד הראל ממודיעין, והחברים ובת הזוג מתקשים לעכל את האובדן. בת הזוג נטע מספרת על הדייט הראשון שנמשך עד הבוקר, ואילו החברים הקרובים מתארים את הצעיר המבריק שחלם להיות אבא

המשך קריאה »

כשר, אבל

במהלך מבצע "שאגת הארי" סגרו במרכז המסחרי ברעות את המרחבים המוגנים בשעות הלילה, לטענת ההנהלה בשל מקרי ונדליזם ובהתאם לחוק

המשך קריאה »