מי אוהב את השבת? המצלמות!

איילת לוין
2014-04-02 01:00:00
2014-04-02 01:00:00

לרגע קל השבוע הפכו אולמי "הרמוזו" במודיעין למקום הכי לוהט בגיזרת הסלבס הישראלים. הסיבה: חתונת אביהו שבת (בנו של שלומי) עם בח"לתו מיכל אלמור. גדוד המפורסמים שהגיעו לשמוח, לשמח, לאכול, לשתות, לרקוד ובעיקר להיראות – היה יכול לפרנס מגזין רכילות שלם. מה שעניין אותנו היה הכיסוי התקשורתי הנרחב שלו זכה אירוע כזה. אם זו היתה החתונה שלנו, כנראה שהדברים היו נראים אחרת.

השטיח האדום נפרש, האמנים מרשימת ה-A LIST הגיעו וביניהם שלומי שבת, מירי מסיקה, מנור שבת, אביהו שבת, קובי אפללו ועוד. הגיעו לתמוך ולפרגן: דידי הררי, ליבי רן ומשתתפי עונות קודמות של "כוכב נולד". בשעה 19:30 החלו להגיע משתתפי האירוע והאורחים, מארחת נאה עם שמלה שחורה קטנה, רגליים בלתי נגמרות ונעלי עקב גבוהות במיוחד קיבלה אותם והציעה להם כוסות שמפניה.

בכניסה עמדו שני צוותי צילום. מהתוכנית של גיא פינס ומאתר וואלה. כל צוות מצויד בכתב, צלם או שניים וסאונד מן. הם עומדים ואורבים לידוענים.

ואז הגיעו הכוכבים המרכזיים: אביהו ומיכל. הכלה זוהרת בשמלה לבנה ומחמיאה מאד לגזרתה הדקיקה (עיצבה: ג'ולי וינו). אבל חתונה לחוד ותקשורת לחוד. בשעה 20:40 כונסה "מסיבת עיתונאים" בה יכולנו לצלם ולראיין את שלומי שבת ואת בני הזוג כאוות נפשנו, למשך כארבעים דקות. משיחה שעשינו עם אור, הכתב של גיא פינס, מסתבר שהזמנת העיתונות אינה מפתיעה כלל ומדובר בהתנהגות שכיחה ביותר. יחסי הציבור תורמים לכל הצדדים ובכך שהם מוזמנים על ידי המשפחה עצמה יש להם את היכולת לעשות את הכול בצורה מבוקרת.

הצלמים לא הורשו להיכנס פנימה במהלך החתונה, למעט למסיבת העיתונאים או לראיין את בני המשפחה. מכיוון שבניגוד לכתבי הטלוויזיה הגענו בלי צוות צילום וציוד מאיימים – יכולנו להתרגש יחד עם האורחים בחופה. והאמת – החופה הייתה מרגשת בדיוק כמו בכל חתונה אחרת ושם אפשר היה בהחלט להבין כי הסלבריטי הם אנשים בדיוק כמוני וכמוכם. רק שבניגוד אלינו – הם לא צריכים לשלם על זה.

* * *

החתן סיפר כי לפני החתונה החליטו בני הזוג להימצא בנפרד למשך שלושה ימים כדי להרגיש "קצת כמו פעם" וזה עשה את המפגש ביניהם ביום החתונה למרגש יותר.

ניתן היה לחוש את התרגשותו הרבה של אביהו בפניו הסמוקות והחיוך הנסוך על פניו כמעט ולא ירד לרגע. מיכל נראתה רגועה למדי וכשנשאלו מה רמת המתח וההתרגשות ענתה: "אני לא מתרגשת, זה מרגיש לי טבעי ואנחנו נהנים". אביהו אמר שהוא מרגיש סוג של אופוריה, והעיד על ארוסתו, שעדיין הייתה כזו באותו רגע, שיתכן ובמדרגה הראשונה בדרך לחופה תאחוז בה ההתרגשות".

מיכל, איך זה מרגיש להצטרף למשפחת שבת?

"זו המשפחה הכי מדהימה ושמחה בעולם".

תתארי לנו את ארוחת שבת סביב השולחן בבית שבת?

"יש המון צחוק ואהבה סביב השולחן, מדברים, נהנים, משתטים".

את שרה?

"אני יודעת לשיר, פשוט אני שרה לא טוב".

אביהו: "אבל היא כן מוזיקלית, יש לה אוזן לזה, היא מזה בקלות זיופים".

* * *

למי ששואל עצמו האם שלומי שר לבני הזוג את שיר החופה, התשובה היא לא. תפקידו בשלב זה היה להיות אביו של אביהו ולעמוד תחת החופה. בני הזוג נכנסו לחופה בליווי שיר של דני רובס. כמובן ששלומי לא נשאר חייב והוא שר את שיר הסלואו הראשון, שיר חדש בהשמעת בכורה שיכנס לאלבום הבא שלו: "תהי שלי". "אני משמיע תמיד את החומרים החדשים שלי לילדים", סיפר שלומי. "כשאביהו שמע את השיר הוא נדלק עליו ורצה שאשיר אותו בחתונה. לא יכולתי לסרב וזה הכניס אותי ללחץ לסיים אותו במהירות. רק היום הוא יצא מהאולפן. אני אפילו לא זוכר עדיין את כל המילים ויש מצב שאתבלבל מהתרגשות".

(רפי דלויה)

 

כתבות נוספות

כמיטב המסורת

אימפריית הרובוטיקה של מודיעין עושה זאת שוב, כאשר שלוש נבחרות מקומיות העפילו לתחרות הבינלאומית בארה"ב

איתם במסע

הוריו של יותם חיים, החטוף שנהרג בשוגג מאש צה"ל בעזה, מבקשים כעת להביא לעולם נכד מזרעו. מי שמלווה אותם היא עו"ד נילי שץ ממודיעין: "הם מאוד נחושים"

כמיטב המסורת

אימפריית הרובוטיקה של מודיעין עושה זאת שוב, כאשר שלוש נבחרות מקומיות העפילו לתחרות הבינלאומית בארה"ב

המשך קריאה »

איתם במסע

הוריו של יותם חיים, החטוף שנהרג בשוגג מאש צה"ל בעזה, מבקשים כעת להביא לעולם נכד מזרעו. מי שמלווה אותם היא עו"ד נילי שץ ממודיעין: "הם מאוד נחושים"

המשך קריאה »