פורל בתנור

באדיבות השף סהר רפאל מסעדת כדיתא וכרמים ל-
2013-11-28 13:52:25
2013-11-28 13:52:25

חומרים (לכ 4- סועדים):

4 יחידות פילה פורל ורוד

רבע כוס שמן זית

מלח גס

3 כפות כוסברה קצוצה

חבילת תפו"א גמדיים

פלפל שחור גרוס

8 גבעולי עירית להגשה

 

פורל על מצע תפו"א גמדיים. (צילום: אופטימום)

ההכנה:

מתבלים את הפורלים במלח, פלפל ומעט שמן זית ולאחר מכן מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

קולפים את תפוחי האדמה, מרתיחים סיר עם מים וכפית מלח ומבשלים את תפוחי האדמה עד ריכוך. מצננים במי קרח ומסננים.

מכניסים את הפורלים לאפייה של 10 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.

מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים את תפוחי האדמה. מתבלים במלח

ופלפל ומבשלים במשך כ 2- דקות. מוסיפים 4 כפות מים וכוסברה טרייה.

מניחים במרכז צלחת את תפוחי האדמה ומעליהם את הפורלים בליווי לימון ועירית.

כתבות נוספות

שבת לפני גביע

נבחרות הרובוטיקה של הישיבה התיכונית ושל תיכון אמית בנים ויתרו על ההשתתפות בשלבי הגמר של התחרות העולמית בארצות הברית בשל השבת: "קצת מבאס, אבל התחושה היא של קידוש השם"

שבת לפני גביע

נבחרות הרובוטיקה של הישיבה התיכונית ושל תיכון אמית בנים ויתרו על ההשתתפות בשלבי הגמר של התחרות העולמית בארצות הברית בשל השבת: "קצת מבאס, אבל התחושה היא של קידוש השם"

המשך קריאה »