עוף עם פירות יבשים

לירון קרדי, השף של מסעדת פדריק
2014-01-13 14:51:44
2014-01-13 14:51:44

רכיבים:

4 בצלים

10 שוקי עוף

רבע כוס שמן לטיגון

10 משמשים יבשים, ללא חרצן

 15שזיפים יבשים, ללא חרצן

רבע כוס חמוציות

רבע כוס צימוקים שחורים גדולים

 2כפות סילאן

1 כף סוכר חום

מעט מלח

מעט פלפל שחור

1 כף שטוחה קינמון

כ-2 כוסות מים

עוף עם פירות יבשים נוסח פדריק

אופן ההכנה:

לחתוך את הבצל לפלחים ולטגן בסיר עמוק. 

להוסיף את שוקי העוף, ולטגן קלות.

להוסיף את שאר רכיבי המתכון.

להביא לרתיחה, להנמיך את האש, ולבשל כשעה וחצי .

מדי פעם מומלץ לנער את הסיר בעדינות.

אין לערבב במהלך הבישול.

 

כתבות נוספות

השור הזועם

טלי משה, מדריכת ריצה ממודיעין, הובילה עוד ריצת שטח שגרתית בגבעות הדרומיות, כאשר מתוך עדר הפרות הרועה במקום הגיח פר ונגח בה: "עוד סנטימטר היה קורע את העורק הראשי"

השור הזועם

טלי משה, מדריכת ריצה ממודיעין, הובילה עוד ריצת שטח שגרתית בגבעות הדרומיות, כאשר מתוך עדר הפרות הרועה במקום הגיח פר ונגח בה: "עוד סנטימטר היה קורע את העורק הראשי"

המשך קריאה »