סלט בטטה ונענע

השף אלדד דהן (צילום: אילן נח
2037-01-27 02:56:00
2037-01-27 02:56:00

 

חומרים:

4 בטטות קלופות בגודל בינוני

20 גרם שקדים קלויים

חצי כוס צ'ילי מתוק

2 כפות מייפל

2 כפות סוכר חום

1 כפית שום כתוש

חצי צרור עלי נענע קצוצים

מעט שומשום לקישוט

אפשרי ומומלץ להוסיף :

20 גרם צימוקים בהירים

20 גרם שזיפים

 

 

אופן ההכנה:

חותכים את הבטטה לקוביות בגודל בינוני (בערך 2/2 ס"מ),

מוסיפים את הסוכר חום, מייפל, צ'ילי מתוק ושום, מערבבים הכול ביחד, אופים בתנור כחצי שעה בחום של 175 מעלות.

לאחר האפיה מוסיפים צימוקים, שקדים, שזיפים ונענע, מערבבים הכול ביחד ומעטרים במעט שומשום קלוי.

 

המתכון באדיבות השף אלדד דהן למתחם 'רויאל גרדן' פ"ת

כתבות נוספות

השור הזועם

טלי משה, מדריכת ריצה ממודיעין, הובילה עוד ריצת שטח שגרתית בגבעות הדרומיות, כאשר מתוך עדר הפרות הרועה במקום הגיח פר ונגח בה: "עוד סנטימטר היה קורע את העורק הראשי"

השור הזועם

טלי משה, מדריכת ריצה ממודיעין, הובילה עוד ריצת שטח שגרתית בגבעות הדרומיות, כאשר מתוך עדר הפרות הרועה במקום הגיח פר ונגח בה: "עוד סנטימטר היה קורע את העורק הראשי"

המשך קריאה »