מרק קישואים עם נענע

השף מאיר רוזנברג,
2037-04-29 03:23:00
2037-04-29 03:23:00

חומרים ל  5 מנות

5 יח' קישואים

צרור נענע

2 יח' תפ"א מגורד

קורט פלפל שאטה

כפית שום כתוש

1 כף אבקת מרק עוף (דגש)

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

מיץ לימון סחוט (מלימון אחד)

10 כוסות מים

אופן הכנה

1.קוצצים את הקישואים והנענע.

2.מבשלים במים את הקישואים והתפו"א כ- 30 דקות .

3. מוספים את הנענע ואת שאר החומרים ומבשלים עוד מספר דקות, עד לקבלת טעם מושלם.

 

באדיבות השף מאיר רוזנברג, רימונים גלי כנרת, צילום: יגאל לוי

 

כתבות נוספות

השור הזועם

טלי משה, מדריכת ריצה ממודיעין, הובילה עוד ריצת שטח שגרתית בגבעות הדרומיות, כאשר מתוך עדר הפרות הרועה במקום הגיח פר ונגח בה: "עוד סנטימטר היה קורע את העורק הראשי"

השור הזועם

טלי משה, מדריכת ריצה ממודיעין, הובילה עוד ריצת שטח שגרתית בגבעות הדרומיות, כאשר מתוך עדר הפרות הרועה במקום הגיח פר ונגח בה: "עוד סנטימטר היה קורע את העורק הראשי"

המשך קריאה »