היתרונות של אחזקת חדרי קירור ברשתות מזון

נמרוד

כשאנחנו רוכשים סוגים מסוימים של מזון, בפרט בשר, גבינות, ועוד מגוון רחב של סוגים אחרים, הרי שאם אנחנו רוצים לשמור עליהם טריים וליהנות מהם למשך כל תקופת התפוגה, הרי שעלינו לאחסן אותם במקרר, שכן בחוץ הם יתקלקלו. נכון הדבר גם במקרה של רשתות מזון, וזו הסיבה שהן מחזיקות בשטחן חדרי קירור.

חדרי קירור הם דבר שאפשר למצוא בכל רשת מזון וכן בלא מעט מסעדות גדולות, מטבחים של אולמות וגני אירועים וכן במטבחים אשר משרתים קהל גדול במוסדות ציבור או במקומות אחרים. חדרי קירור אלו נמצאים הרבה פעמים בתוך המטבחים עצמם או באזורים אחרים שמרבית הקהל לא רואה אותם.

לפני שנציג כאן את היתרונות של חדרי קירור, יש לומר שאת החדרים יכולות לבנות אך ורק חברות אשר מתמחות בכך, לא מדובר בקבלנים רגילים אלא בחברות שיש להן ניסיון בהקמת חדרי קירור לחברות מזון או חברות מתעשיות אחרות. כידוע, חדרים אלו בנויים על קירות ודלתות עבים, מערכות מיזוג אוויר, מערכות פנימיות לצינון וקירו, וכן אותן חברות גם מספקות פתרונות לתקלות, מבצעות בדיקות תקופתיות, החלפת חלקים ועוד.

מה הם היתרונות של חדרי קירור ברשתות מזון

מערכות אמינות וחזקות – חדרי קירור כוללים מערכות חזקות לצורך קירור, הקפאה וצינון של סוגי מזון שונים, החל מבשרים, מוצרי חלב וגבינה, פירות וירקות ועוד. מערכות אלו מעניקות פתרונות טכנולוגיות ארוכי טווח שמאפשרים אחסון בצורה חכמה ובטוחה.

אחסון ארוך טווח – באמצעות חדרי קירור, ניתן לאחסן מזון לתקופה של שבועות ולמעלה מכך. מדובר כמובן במזון שניתן למכור אותו גם אחרי תקופה של שבועות או חודשים. אז במקום להניח אותו במקררים רגילים לשירות כלל הלקוחות, אפשר לאחסן את המזון באותם חדרי קירור ורק לאחר זמן מה, אפשר להעביר אותו אל המקררים.

הפרדה בין סוגי מזון – ניתן לבנות חדרי קירור נפרדים לבשר, חלב, ירקות ועוד. כך גם שומרים על כשרות וגם לא מערבבים בין סוגי מזון שונים ויוצרים סדר.

הקפאה עמוקה – באמצעות חדרי קירור ניתן להגיע להקפאה ב-35 מעלות מינוס, דבר שלא ניתן להגיע אליו במקררים רגילים, זה מאפשר אחסון טוב ונכון יותר של סוגי מזון לטווח הארוך. הקפאה רגילה, אגב, מגיעה ל-20 מעלות מינוס.

חסכון באנרגיה – מערכות קירור בחדרים אלו, חוסכות באנרגיה וכתוצאה מכך מאפשרות חסכון בתהליכים שונים, מה שיוצר עבודה יעילה וחסכונית לאורך זמן.

כאמור אפשר למצוא מגוון יתרונות לשימוש בחדרי קירור ברשתות מזון. יתרונות אלו באים לידי ביטוי גם כשמשתמשים בחדרי קירור במקומות אחרים. החוכמה, היא מן הסתם, לבנות נכון את חדרי הקירור ולעשות בהם שימוש בצורה יעילה ואחראית. באמצעות חברה מקצועית הרי שהחדר ישרת את המקום בו מתקינים אותו לאורך זמן רב.

כתבות נוספות

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

המשך קריאה »