מבלים ונלחמים

רותי בוסידן
צח ראובן משיק במע"ר את "זירת הלייזר", ומלבד משחקי מציאות מדומה וחדרי קריוקי הוא מציע גם זירת לוחמת לייזר טאג לקבוצות: "ראיתי מתחם דומה בראשל"צ ושאלתי את עצמי איך יכול להיות שאין דבר כזה במודיעין"
צילום: פרטי

השדרה המרכזית במע"ר התחדשה השבוע בעסק חדש ומסקרן במיוחד, עם פתיחת "זירת הלייזר מודיעין", שיהיה פתוח גם בסופי השבוע.

בית העסק החדש כולל שלושה מתחמים: מתחם משחקי VR – מציאות מדומה; מתחם זירת הלייזר טאג, שכולל משחק לחימה אסטרטגי פיזי ודיגיטלי; ומתחם חדרי קריוקי לאירוח קבוצות ואירועים.

מי שהקים את המקום הוא צח ראובן, תושב העיר שבמקצועו הוא בכלל קבלן איטום ומהנדס בניין. "אני בענף הבנייה כבר עשרים שנה", הוא מספר,  "יש לי חברת קבלנית שעוסקת באיטום, עשיתי יזמויות נדל"ן ועכשיו התחלנו משהו מרגש, חדש ושונה".

למה החלטת להקים דווקא את העסק הזה?

"עשינו בת מצווה לבת שלי בראשון לציון במתחם דומה, ושאלתי את עצמי איך אין דבר כזה במודיעין. כל הזמן שמעתי מתושבי מודיעין שאין חיי פנאי בעיר, הרגשתי שיש ואקום והחלטתי להיכנס למקום הזה".

אז מה בעצם אתם מציעים?

"בזירת הלייזר יש לנו משחקי VR ומציאות מדומה, יש לנו סימולטורים של רכבי מרוץ, יש לנו מטווח של פיינטבול שיורים על מטרות דיגיטליות והמון סוגי משחקים. וכמובן, גולת הכותרת זירת לייזר טאג יפה וצבעונית שמדמה לוחמה בשטח בנוי כמו בצבא. יש מבוכים שנלחמים בהם, יש מנהרה ויש גשר שמטפסים עליו. זה למעשה משחק לוחמה. נכנסות שתי קבוצות ונלחמות זו בזו, ובסוף יש לוח תוצאות שמראה כמה פעמים פגעו בך".

העסק החדש מתפרש על פני שטח של 280 מ"ר, וכולל כאמור גם מתחם חדרי קריוקי לקהל הבוגר יותר. "יש לנו חדרי קריוקי מושקעים ויפים", מספר ראובן, "עם אקוסטיקה ומערכות שהן שיא הקדמה. אפשר להשכיר אותם למסיבות יומולדת, קבוצות של חברים יכולות לבוא ולשיר, אפשר להזמין אוכל מהמסעדות באזור ובהמשך נמכור גם אלכוהול".

כתבות נוספות

מחלץ השבויים מאנטבה נפטר

בסוף השבוע הובא למנוחות תא"ל במיל' דני ארדיטי, שהשתתף במבצע יונתן לצדו של יוני נתניהו והיה לאחר מכן ראש המל"ל

ממשיכים להסתבך

עם שתי נקודות בלבד בחמשת המחזורים האחרונים, עירוני מודיעין רחוקה כעת רק שלוש נקודות מהמקום המוביל לירידת ליגה, לאחר עונה אחת בלבד בלאומית

מעצר ברמזור

לוחם מג"ב תושב העיר הבחין ברכב עם חלון שבור ועצר את הנהג, שוהה בלתי חוקי פלסטיני

לראות גם אותם

עדי טל כהן ממודיעין, שאיבדה את בן זוגה החייל בגיל 20, פעילה בעמותת "הותיר אחריו חברה" ומספרת על מעגל השכול הפחות מדובר

ממשיכים להסתבך

עם שתי נקודות בלבד בחמשת המחזורים האחרונים, עירוני מודיעין רחוקה כעת רק שלוש נקודות מהמקום המוביל לירידת ליגה, לאחר עונה אחת בלבד בלאומית

המשך קריאה »

לראות גם אותם

עדי טל כהן ממודיעין, שאיבדה את בן זוגה החייל בגיל 20, פעילה בעמותת "הותיר אחריו חברה" ומספרת על מעגל השכול הפחות מדובר

המשך קריאה »