אם ביבי לא היה פוליטיקאי בחסד עליון, ואני מדגיש פוליטיקאי ולא מדינאי, אני מניח שהוא היה אחד משחקני המפתח בתיאטרון "הבימה" שלנו. ומתי נפל לי האסימון סופית בקשר לכך?
זה קרה בכתבה שמראה כיצד בארוחת הערב השבוע עם הנשיא טראמפ הוא שלף מיד בתחילת הארוחה מכתב אותו הגיש לנשיא האמריקני, כשהוא מסביר לו כי זה מכתב המלצה שהוא ביבי שלח לוועדת פרסי נובל עם המלצה חמה להעניק לטראמפ פרס נובל לשלום. אם יש ציניות בפוליטיקה, הרי שאין ספק שהמחווה הזאת היא שיא כול השיאים.
איזו חנופה במיטבה. והנשיא, שנראה לכאורה מופתע, מיד מעיד שהוא בכלל לא היה מודע לכך. אשרי המאמין… לא להאמין איזה אקט שקוף היה זה וכיצד שני המנהיגים מתואמים להפליא בבחינת 'אתה הנשיא תבקש/תדרוש לבטל את המשפט נגדי, ואני אפנה לוועדת הפרס ואמליץ עליך לנובל'. ככה עושים עסקים. בזה טראמפ מבין יותר מכל אחד אחר. ביזנס זה העסק שלו, וגם את המגה-מעצמה שהוא עומד בראשה הוא מנהל כאילו הייתה חברה גלובאלית למכירת צ'יפס. ותתפלאו, בינתיים זה כנראה מצליח לו.
האמת היא שאני מפרגן בכל מאודי לנשיא, והעיקר שיחזיר לנו את החטופים, יסיים את המלחמה בעזה וימשיך למנוע מאיראן יכולת או גישה לנשק גרעיני, גם כאשר הוא נדרש להזניק לצורך המשימה את המטוסים הכי מתאימים ואגרסיביים.
אם הוא יצליח למחוק מהלקסיקון השחור שלנו את המילים "הותר לפרסום", ברצון אעניק לו את פרס נובל לשלום, לכימיה ולספרות ביחד. אם יסגור לנו את המלחמה אהפוך לרפובליקני שרוף, והעיקר שיעצור את מות החיילים היקרים שלנו, חיילי מגש הזהב של המדינה שלנו. כל חייל שנופל משתק את ליבם של כל אזרחי המדינה היהודים.
נ.ב. דוח פשעי המין של החמאס שפורסם השבוע הוא עדות לפרצוף של חולדות האדם שאיתם אנו נלחמים, ובמקביל מנהלים איתם משא ומתן למען מטרה קדושה. מעניין מה אומרות על הדוח הסטודנטיות באוניברסיטאות קולומבוס והרווארד שהפגינו בעד המפלצות? גם ארגוני הנשים בעולם מילאו את פיהם מים ב-7 באוקטובר. איזו בושה ופחדנות!