רוץ חיים רוץ

אביב רון
2016-01-13 13:02:37
2016-01-13 13:02:37

מן המפורסמות היא שראש הממשלה נתניהו הוא סוג של "פטרון" לראש עירנו חיים ביבס. אבל בפוליטיקה כמו בפוליטיקה, יום אחד אתה חוסה בצלו של מישהו ולמחרת אתה דוחק אותו הצדה.

הבעיה של מדינת ישראל אינה הליכוד אלא בנימין נתניהו. האיש הנהנתן, המנותק, היהיר והפלגן הזה המליך עצמו גם על מפלגתו וגם על כלל אזרחי ישראל. אין לי שום ציפיות ממנו לעזוב מרצונו. היחידים שיכולים להעיף אותו מהארמון הם אנשי "הדור הבא" של מנהיגי הליכוד, שחיים ביבס הוא אחד הבכירים שבהם.

עד מתי נחכה, מר ביבס? כמה נזק עוד יגרום המלך מרחוב בלפור למדינת ישראל לפני שתתפסו שכל (ואומץ) ותעיפו אותו לכל הרוחות? הרי אין ספק שגם אתה, גם גדעון סער וגם ניר ברקת מצויידים בתבונה ואחריות אמיתית, ומפתחות המדינה יהיו בטוחים יותר בידיכם.

לפני ארבעים (!) שנה הדיח בגין את מפא"י מהשלטון, בעיקר משום שהפרולטריון קץ בשלטון המנותק והמתנשא. ומה קיבלנו במקום? מיליונר זחוח, רודף כבוד וכיבודים, שאפילו לא מסתיר את הבוז שלו לדלת העם, האנשים שמצביעים עבורו פעם אחר פעם. מילא אם הביצועים שלו היו משהו, אבל גם הם עלובים למדי. תחושת הביטחון של אזרחי ישראל, כפי שהיא משתפקת בסקרים מקצועיים, אומרת הכל.

השבוע הוא שוב סינדל אתכם, עם הפריימריז הסובייטים שאירגן לעצמו, בנוכחות מועמד אחד. נכון שחורף עכשיו, אבל הדבר הנוזלי הזה שניתך על פניכם אינו גשם. ממש לא.

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות