השליך פסולת (פעמיים) ונקנס

כתבי מודיעין NEWS
2036-02-20 02:09:00
2036-02-20 02:09:00

נהג משאית שניסה להימנע מפינוי הפסולת לאתר הטמנה פרק את המטען בשטח פתוח בפארק הטכנולוגי • כשחזר למקום לסיבוב נוסף נלכד בידי הפיקוח העירוני לאחר מרדף

(צילום: דוברות העירייה)

נהג משאית נקנס בשבוע שעבר בסכום של 750 שקל לאחר שנתפס כשהוא משליך פסולת בנייה בשטח פתוח בפארק הטכנולוגי במודיעין.

האירוע החל ביום רביעי כאשר פקחי הפיקוח העירוני הבחינו בערימת פסולת בניין שהושלכה כאמור בפארק הטכנולוגי. בעודם מנסים לברר את זהות משליכי הפסולת, הגיעה למקום משאית שהחלה להימלט מהאזור ברגע שהנהג הבחין באנשי הפיקוח העירוני.

לאחר מרדף נעצר הנהג, וכאשר הגיעו למקום אנשי השיטור העירוני הודה בפניהם הנהג כי הוא אחראי להשלכת הפסולת. לאחר מכן הודה גם מנהל אתר אחד מאתרי הבנייה באזור כי הנהג יצא מהאתר שלו, והתחייב לפנות את הפסולת ולהשיב את המקום למצבו המקורי.

כתבות נוספות

והרי החדשות. לילדים

לגיא רוזנטל, בן 10 ממודיעין, נמאס שהוא לא יודע מה קורה בארץ ובעולם, אז הוא החליט להקים אתר חדשותי לבני גילו: "חשבתי שזה לא פייר שאין חדשות גם בשבילנו"

מקבלים ונותנים

העירייה תעניק גם השנה מלגות לסטודנטים תושבי העיר, בהיקף של 1.5 מיליון שקל, בתמורה לשעות התנדבות בקהילה

והרי החדשות. לילדים

לגיא רוזנטל, בן 10 ממודיעין, נמאס שהוא לא יודע מה קורה בארץ ובעולם, אז הוא החליט להקים אתר חדשותי לבני גילו: "חשבתי שזה לא פייר שאין חדשות גם בשבילנו"

המשך קריאה »