המקום בו בכוונתכם לחגוג בעל השפעה משמעותית על אופי האירוע והצלחתו. בין אם מדובר באירוע פרטי או עסקי, חשוב לבחור את הלוקיישן האולטימטיבי עבור החגיגה מבחינת גודל, שהשטח אכן יתאים לכמות המשתתפים דרך העיצוב המרשים, שיעמוד בציפיות ויצטלם נפלא ועד הגעה נוחה אל היעד עצמו וכמובן, חוויה קולינארית ותשתית טכנולוגית מתקדמת.
מומלץ להשיק בהקדם את המסע בדרך למיקום האטרקטיבי, ברגע שקבעתם תאריך או יש לכם כוונה לארגן אירוע. כי על אף שההיצע רחב, הרי יש מקומות מבוקשים יותר מאחרים וכאלה שיתאימו לכם יותר.
כדי שלא תתפשרו, לא על המיקום ולא על המועד, רצוי שתתחילו כבר עכשיו את תהליך החיפושים הקדחתני. אבל לפני שיצאתם לדרך, כדאי שתבינו איזה מקום אתם באמת רוצים.
יש לנו מספר דגשים שאסור לפספס באיתור הלוקיישן:
מעלים את אחוזי ההגעה – מתמקמים נכון
הלוקיישן שנבחר הוא מעל הכל פונקציה של גישה נוחה. אתם מעוניינים לחגוג במקום שיהיה לכם פשוט להגעה, במיוחד אם יש הכנות נלוות לאירוע כמו צילומים לפני או איפור, שיער וטיפולי יופי.
זה יכול להיות מקום לאירוע שקרוב לבית או למקום אותו שכרתם על מנת להתארגן לקראת האירוע – אך אל תשכחו גם את הנוחות של המוזמנים.
הם בהחלט ישמחו לדלג על הפקקים או לקצר את העמידה בפקקים, על אחת כמה וכמה אם האירוע עתיד להתקיים בערב חמישי או בשעת שיא בכבישים וישמחו גם אם יתאפשר להם לבחור אמצעי תחבורה אטרקטיבי להגעה.
העדיפו אולם במיקום מרכזי ומחובר היטב כמו אולמות אירועים בצומת ביל"ו אליו ניתן להגיע בתחבורה ציבורית ומי שמגיע בתחבורה פרטית, שיוכל ליהנות גם מהסדר חניה נוחה סמוך לאולם.
גישה יעילה תעלה את סיכויי ההשתתפות באירוע וגם תעלה את הסבירות שהמוזמנים יגיעו בזמן ולא יתפרצו בפתאומיות לחופה או יגיעו רק לשלב הסעודה ויפספסו לחלוטין את קבלת הפנים.
קולינריה ברמה – סועדים בסטנדרטים גבוהים
היום ישנה ציפייה לאוכל איכותי ומעניין הם ברמת הגיוון ואפשרויות הבחירה והן ברמה הפרזנטטיבית, שיצטלם לאינסטגרם וגם כמובן שיהיה טעים.
בחרו אולם אירועים שיוכל להאכיל את כמות המשתתפים המשוערת והיטב ומציע גם קונספט גסטרונומי משובח וייחודי, שמבוסס על חומרי גלם עונתיים וטריים או מציג שוק אוכל תוסס שפועל כמו יריד אוכל בינלאומי הממזג בין מטבחים מקצוות תבל.
בדקו אם יש התאמות גם לצמחוניים, לטבעוניים, לשומרי כשרות, לרגישים לגלוטן או לבוטנים וכן אם ההיצע באמת עשיר ואם אפשר גם לבצע אדפטציה בהתאם לסגנון האירוע (למשל, פינגר פוד לאירוע בסגנון קוקטייל ומינגלינג) וכמובן, כמה יעלו לכם תוספות ובאיזה בר משקאות מדובר כולל שירותים של בר אקטיבי או שדרוגים שונים. אל תתפשרו על פחות מסטנדרט של מסעדת שף.
לעצב את החגיגה בהתאמה אישית – הטאץ' הפרסונאלי
אתם מעוניינים במקום שיגרום למוזמנים לשחרר WOW כאשר הם נכנסים אליו ומתנתקים משגרת החיים ומטרדות היומיום. חשבו מה חשוב לכם במקום מבחינת אווירה ואטמוספירה. כמו למשל, קומבינציה יצירתית בין חוץ לפנים, כך שיש אפשרות לפי תנאי מזג האוויר לחגוג גם בחוץ באוויר הפתוח תחת כיפת השמיים וגם בחלל מקורה.
בדקו את הסגנון – האם אורבני, פסטורלי, מודרני או כפרי יותר ואם יש חלוקה לאזורים לרגיעה או תחנות כמו למשל בשלב הסעודה ואם ניתן גם לעצב קאסטום מייד לפי החזון שלכם.
שימו דגש גם על פתרונות טכנולוגיים במיוחד אם בכוונתכם להקרין קליפים או מצגות והאירוע משולב הרצאות, כולל מערכות משוכללות של תאורה וסאונד.
אספו חוות דעת חיוביות, עברו על הנכסים הדיגיטליים של כל לוקיישן לפני שהגעתם פיזית להתרשם במו עיניכם מהמקום ובדקו שאכן מלווה אתכם בדרך להפקת האירוע צוות מקצועי מסור ואדיב.