מגבירים אכיפה

כתבי מודיעין NEWS
2036-09-23 01:36:00
2036-09-23 01:36:00

70 דוחות חולקו במהלך הימים הראשונים לסגר לתושבי העיר שלא עטו מסיכה במרחב הציבורי, בנוסף לביקורות במרכזים המסחריים

(צילום: דוברות המשטרה)

מספר ימים לאחר תחילת הסגר השני ובעיריית מודיעין מגבירים את אכיפת הנחיות הקורונה בעיר.

מהעירייה נמסר כי במהלך ימי החג תוגברו סיורי אגף הביטחון ושירותי החירום בפארקים הציבוריים בעיר, כאשר מספר התקהלויות פוזרו.

עוד נמסר כי עד כה חולקו מאז תחילת הסגר 70 דוחות לתושבים שלא עטו מסיכה במרחב הציבורי, ו-60 ביקורות נערכו בבתי העסק במרכזים המסחריים ברחבי העיר. על פי העירייה דגש מיוחד הושם על הסברה ולא על ענישה.

בנוסף, מדי יום נערכת הערכת מצב בהובלת ראש העירייה והגורמים המקצועיים בה, במסגרתה מוצגים נתוני התחלואה וההיערכות הנדרשת, כאשר במידת הצורך יהיה גם שיתוף פעולה עם המשטרה. עתה, מתכוננים ליום כיפור בכוחות מתוגברים בסיורים שייערכו בבתי הכנסת, על מנת לוודא שההנחיות נשמרות, וגם למתן מענה חירום מהיר לילדים ובני נוער הרוכבים על האופניים בכבישים.

 

 

כתבות נוספות

ארוכה הדרך

אנשי הנדל"ן המקומיים צופים כי אכלוסה של שכונת המעיינות החדשה, שהתוכנית להקמתה הופקדה לאחרונה בוועדה המחוזית, יחל רק בעוד שש עד שמונה שנים

ביבס: "אני לא הולך לשום מקום"

ראש העירייה התייחס השבוע בשיחה עם מודיעין News לפרסומים כי נתניהו מתכוון להציע לו שריון במקום גבוה ברשימת הליכוד לבחירות

ארוכה הדרך

אנשי הנדל"ן המקומיים צופים כי אכלוסה של שכונת המעיינות החדשה, שהתוכנית להקמתה הופקדה לאחרונה בוועדה המחוזית, יחל רק בעוד שש עד שמונה שנים

המשך קריאה »