קוקטיל בזיל סמאש

השף רונן רביב, צילום שי שבירו
2013-12-25 10:43:02
2013-12-25 10:43:02

 קוקטיל בזיל סמאש על טהרת הרום

40 מ"ל  רום בומביי

15 מ"ל ליקר ליצ'י

15 מ"ל חלבון

20 מ"ל לימון

15 מ"ל מי סוכר

5-7 עלי בזילקום

הכנה: כתישה של הבזיליקום בתחתית השייקר והוספה של שאר המרכיבים. ניעור המרכיבים למשך 30 שניות (כדי לפתוח את החלבון) ולאחר מכן, הוספת קרח לשייקר ניעור נוסף עם קרח  גם הוא ל 30 שניות וסינון לכוס עם קרח, כדאי לקשט בעלה בזיליקום

המתכון באדיבות רונן רביב השף של "ברביב" בר – מסעדה חדש בזכרון יעקב.

 

כתבות נוספות

השור הזועם

טלי משה, מדריכת ריצה ממודיעין, הובילה עוד ריצת שטח שגרתית בגבעות הדרומיות, כאשר מתוך עדר הפרות הרועה במקום הגיח פר ונגח בה: "עוד סנטימטר היה קורע את העורק הראשי"

השור הזועם

טלי משה, מדריכת ריצה ממודיעין, הובילה עוד ריצת שטח שגרתית בגבעות הדרומיות, כאשר מתוך עדר הפרות הרועה במקום הגיח פר ונגח בה: "עוד סנטימטר היה קורע את העורק הראשי"

המשך קריאה »