קוקטיל בזיל סמאש

השף רונן רביב, צילום שי שבירו
2013-12-25 10:43:02
2013-12-25 10:43:02

 קוקטיל בזיל סמאש על טהרת הרום

40 מ"ל  רום בומביי

15 מ"ל ליקר ליצ'י

15 מ"ל חלבון

20 מ"ל לימון

15 מ"ל מי סוכר

5-7 עלי בזילקום

הכנה: כתישה של הבזיליקום בתחתית השייקר והוספה של שאר המרכיבים. ניעור המרכיבים למשך 30 שניות (כדי לפתוח את החלבון) ולאחר מכן, הוספת קרח לשייקר ניעור נוסף עם קרח  גם הוא ל 30 שניות וסינון לכוס עם קרח, כדאי לקשט בעלה בזיליקום

המתכון באדיבות רונן רביב השף של "ברביב" בר – מסעדה חדש בזכרון יעקב.

 

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות

חצה קו אדום

אירוע חריג במיוחד התרחש לאחרונה בבית הספר היסודי נוף הרים

חצה קו אדום

אירוע חריג במיוחד התרחש לאחרונה בבית הספר היסודי נוף הרים בשכונת נופים, לאחר שעבודתו של אחד המורים הופסקה בעקבות מקרה בו הפעיל כוח פיזי על

המשך קריאה »