מוחיטו של פדריק

ניב סימוני, מסעדת פדריק
2013-11-18 14:27:08
2013-11-18 14:27:08

החומרים

12 עלי נענע טריים

1 כף סוכר

חצי לימון

2 מנות רום לבן

1 מנה sour או מיץ לימון או מיץ ליים

קרח גרוס

 

אופן הכנה

כותשים היטב את הנענע עם הסוכר ומחצית הלימון, באמצעות עלי ומכתש

מוסיפים את הרום והסאוור ואת הקרח הגרוס

מגישים בליווי קרח גרוס ונענע בכוס מסוג highball

ונהנים!

 

כתבות נוספות

השור הזועם

טלי משה, מדריכת ריצה ממודיעין, הובילה עוד ריצת שטח שגרתית בגבעות הדרומיות, כאשר מתוך עדר הפרות הרועה במקום הגיח פר ונגח בה: "עוד סנטימטר היה קורע את העורק הראשי"

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

השור הזועם

טלי משה, מדריכת ריצה ממודיעין, הובילה עוד ריצת שטח שגרתית בגבעות הדרומיות, כאשר מתוך עדר הפרות הרועה במקום הגיח פר ונגח בה: "עוד סנטימטר היה קורע את העורק הראשי"

המשך קריאה »

נחושים עד לפודיום

איילת גנלץ ויואב הגדוש ממודיעין זכו השבוע במדליות באליפות העולם בג'ודו לספורטאים עם צרכים מיוחדים: "שום דבר לא עוצר נחישות, חלומות ולב ענק"

המשך קריאה »