שיבח את המחבל ממודיעין, ונעצר

כתבי מודיעין NEWS
קרוב משפחתו של תושב מזרח ירושלים שביצע את פיגוע הדקירה בצומת הפארק הטכנולוגי, נעצר לאחר שהסית לאלימות והשתתף בהתפרעויות אלימות

תושב מזרח ירושלים, קרוב משפחתו של המחבל שביצע את פיגוע הדקירה במודיעין לפני כשבוע וחצי, נעצר בחשד להסתה לטרור, השתתפות במהומות אלימות ועבירות נוספות.

החשוד נעצר לפני מספר ימים, ועם השלמת חקירתו ביחידה המרכזית של מחוז ירושלים הוא צפוי לעמוד בפני כתב אישום בגין עבירות של השתתפות בהתפרעות אלימה, שיגור חומר נפיץ, הזדהות עם ארגון טרור והסתה לטרור והתחזות לאחר.

כזכור, ביום חמישי, לפני כשבוע וחצי, הגיע מחבל פלסטיני בן 20 אל צומת הפארק הטכנולוגי במודיעין, פתח דלתות רכבים שעמדו ברמזור ותקף את הנוסעים בסכין ובגז פלפל. באחד הרכבים שהה שוטר מג"ב שלא היה בתפקיד באותה עת, שיצא מהרכב וירה בו למוות. בפיגוע נפצעו באורח קל שמונה בני אדם. אותו הפיגוע היה השני שאירע באותה נקודה ממש, שלוש שנים לשחאר שנער פלסטיני דקר צעירה בתחנת האוטובוס בצומת.

מיד לאחר הפיגוע האחרון פרסם החשוד ברשת האינטסגרם תמונה משותפת עם קרוב משפחתו שביצע את הפיגוע במודיעין, וכתב: שלום עליך אדוני השהיד, שלום שמתאים לאומץ שלך ולנועזות שלך. לך לשלום, השהיד מחמד אבו ג׳מעה. תהילה לך". על פי החשד, החשוד פרסם ברשת החברתית דברי הסתה לטרור ואלימות, ואף נטל חלק בהפרות סדר אלימות שאירעו בשכונת א-טור שבמזרח ירושלים בימים שקדמו למעצרו.

כתבות נוספות

איך מתמודדים עם מאניה דיפרסיה?

מאניה דיפרסיה, או בשמה המקצועי הפרעה דו-קוטבית, היא אחת מהפרעות הנפש המורכבות והמאתגרות שמשפיעות על מיליוני אנשים ברחבי העולם. הפרעה זו מתאפיינת בתנודות קיצוניות במצבי

המשך קריאה »