קרא לפגיעה ביהודים ונידון ל-12 שנות מאסר

כתבי מודיעין News
בית המשפט באנגליה החמיר עם צעיר יליד פולין שקרא לביצוע פעולות טרור
צילום: Muhammad Mahdi Karim

בית המשפט באנגליה גזר בסוף השבוע 12 שנות מאסר על צעיר שעודד גולשים ברשתות החברתיות לבצע פעולות טרור נגד יהודים.

גבריאל בודאש, ילד פולין בן 24 שהתגורר בסומרסט, הורשע בארבע עבירות של עידוד טרור, לאחר שפרסם ברשתות החברתיות הוראות מפורטות כיצד להכין חומרי נפץ ויצר אקדח באמצעות מדפסת תלת מימד. בנוסף, בודאש פרסם סרטון בטלגרם בו הסביר כיצד לענות בני אדם ולרצוח אותם בסכין.

בגזר הדין כתב השופט כי "אמרת דברים כמו 'הרוג את היהודים, הרוג את המנהיגים הפוליטיים'. אתה גם עודדת שיש צורך לנקוט פעולה".

כתבות נוספות

תל אביב הגיעה למודיעין

לאחרונה נפתחה במע"ר מרפאת SKIN לטיפולי פנים ואנטי-אייג'ינג, של מומחה האסתטיקה מהעיר הגדולה ד"ר אמיר זרח: "מביאים סטנדרטים בינלאומיים"

ביבס: "חוק גיוס אחד, לכולם"

ראש עיריית מודיעין השתתף בוועידת התאגידים באילת והתייחס לשאלת גיוס החרדים, ואמר כי "ראשי המחאה רוצים שנסגור את המדינה על כל דבר קטן"

סיבוב פרסה

יממה בלבד לאחר שהודיע על מינוי ראש שב"כ חדש חזר בו נתניהו מההחלטה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

מתקדמים בכרמים

ועדת המשנה לתכנון ובנייה תדון השבוע בבקשה להקלות שהגישה חברת רן-אור הנדסה, שזכתה בחלק מהמתחם האחרון למגורים בשכונה

המשך קריאה »