שבוע ויותר לאחר חג הפורים עצרה הבוקר (יום א') משטרת מרחב דן צעיר חרדי תושב מודיעין עילית בחשד שביצע מעשה מגונה בנער קטין בחג הפורים. המעשה שהתרחש בחדר המדרגות בבית מספר 9 ברחוב עמוס בבני ברק, תועד ע"י מצלמת האבטחה של אחד השכנים, לפיה נראה החשוד עומד בחדר המדרגות ונטפל לנער כבן 13-14 ונוגע בו. הנער מיהר לצאת מהבניין כשהחשוד אחריו אלא שמיד החשוד התרחק מהמקום.
המקרה אירע כאמור בבוקר חג הפורים האחרון, השכן שראה את הסרטון מיהר לדווח למשטרה והסרטון עלה גם לדף הפייסבוק של "לא תשתוק", אירגון שמעניק במה למוטרדים מינית בקרב המגזר החרדי שמבקשים לדווח על מה שעבר עליהם.
בעמוד הפייסבוק כתבו מפעילי הדף: "ביום חג הפורים הסתובב ברחוב עמוס 5 בני ברק גבר בעל חזות חרדית שניסה לכאורה לכפות את עצמו באלימות על ילד קטן לידי 'לא תשתוק' הגיע תיעוד ממצלמה המותקנת בבניין המתעדת את המעשה מבירור שערכנו עולה, כי המשטרה מצפה לפניות ועדויות נוספות על מנת לפתוח בחקירה..
במידה ואתם מזהים את האדם המצולם נא לשלוח הודעה לתיבת הפניות שלנו או לפנות למוקד 100 של משטרת ישראל ואכן ההיענות היתה גדולה וכמה גולשים זיהו את החשוד ודיווחו עליו. במשך כעשרה ימים חיפשה אותו המשטרה והבוקר (יום א') הוא נעצר ונלקח לחקירה.