ולאן נעלמו 200 שקל?

יהודה גולן
2014-01-09 00:00:00
2036-03-02 00:49:00

תרגיל "עוקץ" נכשל בקניון עזריאלי בעיר: ביום חמישי האחרון, סמוך לשעה 14:00, התקבל במשטרת מודיעין דיווח על אירוע שבמהלכו ניסה צעיר לגנוב כסף במרמה מחנויות בקניון. צוות בילוש שיצא למקום פגש בקצין הביטחון של הקניון, אשר דיווח לשוטרים כי החשוד הגיע לשתי חנויות בקניון וביקש לפרוט סכומי כסף גבוהים ואז ביצע את נסיון ההונאה – הלא ממש מתוחכם.

לדברי קצין הביטחון, מיד כאשר קיבל האיש את הכסף שפרט לידו, הוא החביא במהירות שטר אחד של 200 שקל וטען כי לא קיבל לידו את כל הכסף וחסרים לו מאתיים שקלים. השוטרים עצרו את החשוד ועוד אדם שהיה עימו והשניים הועברו לחקירה בתחנת המשטרה בעיר.

קצין הביטחון של הקניון ועובד אחת החנויות הגיעו אף הם לתחנת המשטרה והגישו תלונה נגד האיש, שנחקר והכחיש את המיוחס לו. הוא הסביר לשוטרים כי הגיע לחנות לפרוט כסף ולקח את השטר של ה-200 שקלים שהיה שלו. גם האדם שהיה עימו נחקר בחשד למעורבות בניסיון הגניבה והתברר כי הוא גיסו של החשוד. השניים שוחררו בסיום  החקירה בתנאים מגבילים.

צילום אינגריד מולר

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות

חצה קו אדום

אירוע חריג במיוחד התרחש לאחרונה בבית הספר היסודי נוף הרים

חצה קו אדום

אירוע חריג במיוחד התרחש לאחרונה בבית הספר היסודי נוף הרים בשכונת נופים, לאחר שעבודתו של אחד המורים הופסקה בעקבות מקרה בו הפעיל כוח פיזי על

המשך קריאה »