משפחות החטופים פרצו את הגדר ורצו לכיוון עזה

כתבי מודיעין News
שיירת מכוניות בני המשפחות שיצאה אתמול מתל אביב הגיעה הבוקר לגדר הגבול עם רצועת עזה
צילום מסך: ynet

שיירת משפחות החטופים, שיצאה אתמול מתל אביב, הגיעה הבוקר לגבול רצועת עזה, כאשר חלק מבני המשפחות אף פרצו את הגדר והחלו להתקדם לעומק הרצועה.

כזכור, המשפחות יצאו לדרך בדרישה לעסקה שתביא לשחרור יקיריהן, ועם הגעתם לגבול הרצועה הציבו במקום רמקולים עוצמתיים על גבי מנוף וקראו לחטופים. רחל גולדברג-פולין, אמו של החטוף הירש, צעקה: "זאת אימא, הירש, זה היום ה-328, אנחנו כולנו כאן, כל המשפחות של 107 חטופים שנשארו בשבי. הירש, אנחנו עובדים יום ולילה ואנחנו לעולם לא נפסיק. אני צריכה שתדע שאני מברכת אותך כל בוקר וכל שישי בערב, ואני מרימה את ידיי לעבר עזה ואני נותנת לך את הברכה, שאלוהים יברך אותך וישמור אותך".

אלי שתיוי קרא לבנו: "עידן, אתה שומע אותי? אנחנו פה כמו שהיינו לפני, לא נוותר. אנחנו לא נוותר עליכם. אנחנו ניכנס אליכם להוציא אתכם. אם הממשלה מתנה תנאי של פילדלפי, אז אנחנו נוותר על פילדלפי וניכנס אליכם להוציא אתכם".

כתבות נוספות

הפתעה בבגאז'

בפעם השנייה בתוך מספר ימים נעצרו באזור מודיעין נהגים שהסתירו שב"חים בתא המטען של רכבם. הנהג שהסיע את הפלסטינים – צעיר מגני מודיעין

מדע, דיוק וניסיון: כך בונים פתרון אורתופדי מנצח | אריאל אורטופדיה, אריאל קומפורט, אריאל מדרסים

מדע אורתופדי שמבוסס על ראיות ולא רק על אינטואיציה הבסיס לבניית פתרון אורתופדי איכותי הוא אבחון מדעי. מחקרים בתחום הביומכניקה מראים כי שינויים קטנים בזוויות

המשך קריאה »

הפתעה בבגאז'

בפעם השנייה בתוך מספר ימים נעצרו באזור מודיעין נהגים שהסתירו שב"חים בתא המטען של רכבם. הנהג שהסיע את הפלסטינים – צעיר מגני מודיעין

המשך קריאה »