ממודיעין לבית הנשיא

כתבי מודיעין News
בין 120 החיילים שזכו ביום העצמאות באות ההוקרה היוקרתי היו גם שני נציגי העיר: סמ"ר עמית, בת 20 המשרתת כרס"פית ונלחמה בזיקים ב-7 באוקטובר, וסגן עמית מחטיבה 215
צילום: דובר צה"ל

במהלך יום העצמאות התקיים בבית נשיא המדינה בירושלים טקס מצטייני הנשיא המסורתי, כאשר בין 120 החיילים שנבחרו לקבל את אות ההוקרה היוקרתי היו הפעם גם שני נציגים למודיעין. השנה, באופן חריג ובשל המלחמה, לא נחשפו שמותיהם המלאים ופניהם של המצטיינים.

סמ"ר עמית ממודיעין, בת 20 המשרתת כרס"פית בחטיבת החילוץ וההדרכה, סיפרה:  "ההחלטה לבחור בתפקיד הייתה בין הדברים המשמעותיים שעשיתי מבחינת פיתוח עצמי ומציאת משמעות. בנוסף, ב-7 באוקטובר הוקפצנו לקרב בבא"ח זיקים, שם הרגשתי הכי משמעותית עד היום". עוד הוסיפה החיילת ממודיעין כי המסר שלה לעם ישראל הוא "שנישאר מאוחדים תמיד".

המצטיין השני ממודיעין הוא סגן עמית, בן 21, קצין אספקה בחטיבת האש, התגייס למסלול ייעודי לקצונה בחיל הלוגיסטיקה וסופח לגדוד צבר בגבעתי ולאחר מכן בביסל"ח, עד שסיים את קורס הקצינים ושובץ לחטיבה 215. השבוע סיפר כי "האירוע המשמעותי ביותר בשירותי הצבאי הוא הזכות לפקד על חיילי בתקופת מלחמה. יחד עם חיילי, הפעילות והמשימות היו אבן דרך משמעותית בחיי".

סגן עמית, שסיפר כי חלומו הגדול הוא להקים משפחה ולהיות איש עסקים, כי "המסר שלי לעם ישראל הוא שצה"ל נשאר חזק".

כתבות נוספות

הזמן שלהן

אחרי שהקימו בעיר ליין מסיבות ומיזם לנשים בחופשת לידה, שתי תושבות שכונת מורשת השיקו את "שני נשי" במטרה ליצור חברויות לגילי 30+

נורות האזהרה נדלקו

אחרי שקבוצת הכדורסל המאוחדת של מודיעין השיגה ניצחון ראשון והיסטורי, הגיעה השבוע תבוסה קשה נוספת

גולדינים

הרוב המכריע של העם צמא לשינוי הזה, שבו נראה ברחובותינו משפחות כמו הגולדינים המעוררים בכל אחד מאיתנו השראה

הזמן שלהן

אחרי שהקימו בעיר ליין מסיבות ומיזם לנשים בחופשת לידה, שתי תושבות שכונת מורשת השיקו את "שני נשי" במטרה ליצור חברויות לגילי 30+

המשך קריאה »

גולדינים

הרוב המכריע של העם צמא לשינוי הזה, שבו נראה ברחובותינו משפחות כמו הגולדינים המעוררים בכל אחד מאיתנו השראה

המשך קריאה »