מודיעין בדרך לקלפי

כתבי מודיעין NEWS
למעלה מ-65 אלף בעלי זכות בחירה ייצאו היום לקלפיות, כאשר מספר המצביעים במודיעין צפוי להיות גם הפעם גבוה משיעור ההצבעה הארצי. ואיך הצביעו תושבי העיר בסבב הקודם?
צילום: מודיעין NEWS

למעלה מ-65 אלף בעלי זכות בחירה ייצאו היום אל עשרות הקלפיות במודיעין, בפעם החמישית בשלוש השנים האחרונות. על פי ההערכות, גם הפעם צפוי שיעור ההצבעה במודיעין להיות גבוה מהשיעור הארצי.

כזכור, בסבב הבחירות האחרון נרשם במודיעין שיעור הצבעה של כמעט 75%, הרבה מעל השיעור הארצי שעמד על 67.4%. מתוך 48,856 מתושבי העיר שהצביעו בסבב הקודם, 11,782 נתנו את קולם ליש עתיד, שזכתה ל-24.18% מקולות המצביעים.

מיד אחרי יש עתיד ניצבה מפלגת הליכוד, שזכתה לקולותיהם של 9,876 מתושבי העיר ול-20.27% מכלל המצביעים. ימינה, מפלגתם של בנט ושקד, זכתה בתמיכתם של 5,881 מתושבי מודיעין (12.07%), ואילו כחול-לבן של בני גנץ השיגה במודיעין 10.6% מקולות המצביעים (5,170 קולות).

מפלגת העבודה גרפה בעיר 4,233 קולות, תקווה חדשה של גדעון סער השיגה 3,722, ואחריהן מרצ (2,812), הציונות הדתית (1,908), ישראל ביתנו (1,670) וש"ס (806).

כתבות נוספות

מערכת במספרים

שבוע לפתיחת שנת הלימודים תשפ"ז במודיעין: 45 בתי ספר, 162 גני ילדים, 140 כיתות חינוך מיוחד

מתקרבים לסיום

מסילת 431, הפרויקט שיחבר את מודיעין לערי השפלה, תחובר בשבועות הקרובים, ובינתיים צפויים שינויים בפעילות הקו מהעיר לנתב"ג

"המורים ראויים ליותר כבוד והערכה"

בעוד שבוע יפתחו למעלה מ-26 אלף תלמידי מודיעין את שנת הלימודים החדשה, וראש מינהל החינוך עונה על השאלות הבוערות ומסבירה מדוע ההשקעה הכלכלית בעיר משביעת רצון

מתקרבים לסיום

מסילת 431, הפרויקט שיחבר את מודיעין לערי השפלה, תחובר בשבועות הקרובים, ובינתיים צפויים שינויים בפעילות הקו מהעיר לנתב"ג

המשך קריאה »