חודש וחצי לאחר שבתו של חבר המועצה עמיחי זליג שרדה בנס את הקרב במחנה רעים ביום הראשון למלחמה, סגרו השבוע בני משפחת זליג את המעגל וקיימו סעודת הודיה בבסיס.
כזכור, אגם זליג הצעירה, שרק שבוע לפני אותה שבת שחורה סיימה קורס מקצועי בצה"ל, התחילה ב-5 באוקטובר את תפקידה החדש בגבול עזה והתנדבה להישאר שבת בבסיס, דווקא באותה שבת נוראה מכל. הבסיס בו שהתה זליג הותקף בידי עשרות מחבלי חמאס, ורק הודות למזל ולגבורתם של לוחמי יחידת שלדג וסיירת מטכ"ל היא ניצלה.
חודש וחצי לאחר האירוע שבו בני משפחת זליג אל הבסיס, ופינקו את החיילים בסעודת הודיה על הנס הפרטי שלהם. "מאז שהתחילה המלחמה ראיתי שיש הרבה מיזמים לחיילים", מספר זליג, "והחלטתי שאני רוצה לעשות ערב לחיילי האוגדה, כ-1,500 חיילים. ביחד עם ארגון BBQforIDF, ארגון שעושה 'על האש' לחיילים בסיוע תרומות מארצות הברית, והחבר'ה המדהימים שלהם ובסיוע החברים הטובים שלי שהצטרפו למשימה, פינקנו את אלפי חיילי הבסיס בחצי טון בשר ובארוחת ערב מפנקת".
ומה שלום אגם בימים אלה?
"היא חזרה לפעילות מלאה. החזירו אותה ישר לתפקיד מבצעי לאותו בסיס ואותו חמ"ל שלא נפגע, וזה עשה לה טוב. אנחנו עדיין מעכלים את מה שהיה".