כבוד היו"ר יריב לוין

כתבי מודיעין NEWS
חבר הכנסת ממודיעין צפוי להתמנות היום, באופן זמני, לתפקיד יו"ר הכנסת. המינוי עשוי להפוך לקבוע במידה ולוין יסרב לתפקיד שר המשפטים
צילום: פרטי

למעלה מחודש לאחר הבחירות לכנסת ה-25, צפוי חבר הכנסת יריב לוין ממודיעין להתמנות היום לתפקיד יו"ר הכנסת.

מדובר על מינוי זמני בלבד, עליו הצביעו אתמול חברי הליכוד, כאשר על פי הסיכום לוין יתפטר מהתפקיד עם השבעת הממשלה וימונה לתפקיד שר. עם זאת, על פי הפרסומים אתמול, במפלגה העלו תרחיש בו המינוי הזמני יהפוך לקבוע, במידה ולוין יסרב לתפקיד שר המשפטים.

לוין, יו"ר סיעת הליכוד בכנסת, שימש בעבר כיו"ר הכנסת ויו"ר הקואליציה, שר התיירות, יו"ר ועדת החוץ והביטחון ועוד. לוין נחשב לאחד ממבקריה הגדולים של מערכת המשפט בישראל, כאשר בעבר אמר כי "על בית המשפט העליון השתלטה קבוצת מיעוט שמאלנית קיצונית, שמנסה להכתיב את ערכיה לחברה כולה".

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות