זעק "הצילו אותנו מחמאס", והותקף בידי פעילי הארגון

כתבי מודיעין News
אזרח פלסטיני שתועד ברשת סעודית לפני כחודש אושפז בסוף השבוע לאחר שחמושים ירו בו ושברו את רגלו
צילום: רשתות חברתיות

פלסטיני תושב רצועת עזה שתועד לפני כחודש כשהוא קורא "הצילו אותנו מחמאס", אושפז בסוף השבוע לאחר שהותקף בידי פעילי הארגון ונפצע קשה.

לפני כחודש תועד זיאד אבו-חיה בסרטון ששודר ברשת אל-ערבייה הסעודית, ובסוף השבוע האחרון הוא תועד מאושפז בבית החולים כשהוא סובל מחבלות בכל חלקי גופו.

מקורות בעזה מסרו לרשת הסעודית כי אבו-חיה הותקף ועבר התעללות קשה ביום שישי בערב, כאשר קבוצת חמושים נכנסה לאוהל בו שהה בחאן יונס וגררה אותו מהמקום תוך כדי שהם מכים אותו. על פי הדיווח, אבו-חיה נצפה כשהוא מצולק בפניו, עם יד שבורה ופצע ירי ברגלו.

עוד נמסר בדיווח של רשת אל-ערביה כי אבו-חיה איבד את בנו במהלך המלחמה, וגולשים טענו כי פעילי חמאס מתעללים באוכלוסייה האזרחית ברצועה.

כתבות נוספות

בדרך למעלה, בעזרת השם

איתי שנפס שיחק עד לא מזמן בשביל הכיף, אבל השנה הוא כבר ימצא את עצמו כחלק מסגל הפועל חולון, ומסביר מדוע חשוב לו לנפץ את תקרת הזכוכית של השחקנים הדתיים

חסדי שמיים

האמנם אלה האנשים הראויים והטובים ביותר שיכול העם הנבחר להוציא מתוכו?

בדרך למעלה, בעזרת השם

איתי שנפס שיחק עד לא מזמן בשביל הכיף, אבל השנה הוא כבר ימצא את עצמו כחלק מסגל הפועל חולון, ומסביר מדוע חשוב לו לנפץ את תקרת הזכוכית של השחקנים הדתיים

המשך קריאה »