הפגינו נוכחות

כתבי מודיעין News
בעקבות אירועי הפרות סדר בסופי השבוע במע"ר קיימו העירייה והמשטרה מבצע אכיפה, בו נרשמו דוחות תנועה רבים לבני נוער שנסעו בניגוד לחוק
צילום: דוברות העירייה

העירייה ומשטרת מודיעין קיימו בסוף השבוע האחרון מבצע אכיפה נרחב באזור המע"ר, כחלק מהגברת הנוכחות והאכיפה באזור הבילוי המרכזי של העיר בעקבות תקריות בתקופה האחרונה.

כזכור, לפני מספר שבועות הגיע צוות שיטור עירוני לשדרה המרכזית במע"ר בעקבות קטטה בין מספר רב של בני נוער, וכאשר איתרו את אחד המשתתפים, נער בן 17 שהיה שיכור, הוא סירב להזדהות ולמסור את בקבוק האלכוהול שהיה ברשותו, ולאחר מכן תקף שוטרת ופקח שנזקק לטיפול רפואי בעקבות המקרה.

בעירייה הודיעו לאחר מכן כי יחד עם המשטרה, סיירת המתנדבים וכוחות נוספים, תתוגבר מעתה הנוכחות באזור הבילוי בסופי השבוע. בסוף השבוע האחרון נרשמו דוחות תנועה רבים לבני נוער שנסעו על אופניים וקורקינטים חשמליים בניגוד לחוק, ובנוסף טופל אירוע קטטה במקום.

מהעירייה נמסר כי "המסר העירוני ברור: המע"ר הוא מרחב ציבורי בטוח, לא מקום לאלימות, עבריינות או התנהגות מסכנת חיים. העירייה והמשטרה ימשיכו בנוכחות מוגברת ובאכיפה נחושה, לצד יצירת מסגרות חיוביות לבני הנוער. מי שמגיע לבלות, מוזמן. מי שמפר סדר, יטופל".

כתבות נוספות

מגבירים נוכחות בפארק

העירייה הודיעה הבוקר כי לאורך סופי השבוע תפעל בפארק העירוני הגדול בעיר ניידת ביטחון ייעודית

מיליון שקל בבגאז'

שלושה צעירים מלוד ותל שבע נעצרו בצומת שילת כשברשותם 200 חבילות סיגריות אלקטרוניות, שעל פי החשד נגנבו מעסק בחולון

מיליון שקל בבגאז'

שלושה צעירים מלוד ותל שבע נעצרו בצומת שילת כשברשותם 200 חבילות סיגריות אלקטרוניות, שעל פי החשד נגנבו מעסק בחולון

המשך קריאה »