הערב: מצהירים כוונות במועצת העירייה

כתבי מודיעין NEWS
חברי המועצה יתכנסו הערב ל"ישיבת הזדהות", בה יצהירו האם יתמודדו לקדנציה נוספת ובאיזו רשימה. הילה בן אליעזר צפויה להצטרף לגבי אדרי ומויש לוי שהודיעו על פרישה, ונוגה כץ רפפורט מתלבטת
צילום: מודיעין NEWS

מועצת עיריית מודיעין תתכנס הערב לישיבת "הזדהות סיעות", בה יצהירו חברי המועצה המכהנים האם הם מתכוונים להתמודד בבחירות הקרובות לקדנציה נוספת, ובמידה שכן במסגרת איזו רשימה יתמודדו.

כידוע, מרבית חברי המועצה כבר הצהירו על כוונותיהם, אבל ישנם עדיין מספר סימני שאלה, שחלקם צפויים להתבהר הערב. מלבד גבי אדרי, חבר סיעת "אילן למודיעין" שכבר הודיע כי יפרוש מהמועצה, כמו גם מויש לוי, ככל הנראה גם הילה בן אליעזר, מסיעתו של ביבס, צפויה להודיע הערב כי לא תתמודד שוב. גם מעמדה של נוגה כץ רפפורט, מספר 2 בסיעתו של עמיעד טאוב, יתבהר רק הערב, לאחר שכץ רפפורט התלבטה האם להמשיך לקדנציה נוספת.

כזכור, עד כה הצהירו לא פחות מ-11 רשימות שיתמודדו בבחירות, מלבד איתן מנור מרעות ומתי אלפר שעדיין מתלבטים, כאשר סביר להניח כי חלק מהרשימות יודיעו על איחוד בסמוך ליום הבחירות.

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות