החרדים חששו מהפסקת מימון הישיבות, נתניהו הרגיע

כתבי מודיעין News
ראש הממשלה ושר המשפטים נפגשו עם ראשי הסיעות החרדיות לפגישה ארוכה על רקע העיכוב בהעברת חוק הפטור מגיוס
צילום: יהודה מנדלביץ ויקיפדיה

ראש הממשלה ושר המשפטים קיימו אתמול (שלישי) פגישה מיוחדת וארוכה במיוחד עם ראשי הסיעות החרדיות בכנסת, שחששו מהפסקת המימון לישיבות על רקע העיכוב בהעברת חוק הפטור מגיוס.

בפגישה, שנמשכה שעות ארוכות, העלו הצדדים תרחישים אפשריים למקרה בו החוק לא יקודם כמתוכנן, וביהדות התורה הפנו אצבע מאשימה ליועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב מיארה, וטענו כי היא אינה מעוניינת להגיע לפתרון. אחד מראשי הסיעות החרדיות אמר לנתניהו: היינו יכולים להעביר את החוק לפני התקציב כמו שהובטח לנו בהסכם הקואליציוני והיינו אחרי האירוע הזה".

ראש הממשלה מצדו ניסה להרגיע את חששות המנהיגים החרדים, ואמר כי "נמצא פתרון לכל בעיה".

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות

חצה קו אדום

אירוע חריג במיוחד התרחש לאחרונה בבית הספר היסודי נוף הרים

חצה קו אדום

אירוע חריג במיוחד התרחש לאחרונה בבית הספר היסודי נוף הרים בשכונת נופים, לאחר שעבודתו של אחד המורים הופסקה בעקבות מקרה בו הפעיל כוח פיזי על

המשך קריאה »