בבוקר שלאחר יום הבחירות נעים המועמדים למועצת העירייה בין שמחה גדולה לאכזבה עמוקה, גם אם ישנם עדיין סימני שאלה רבים לגבי תמונת המנדטים.
אור גרינפלד, הפתעת הבחירות, אמר הבוקר למודיעין News: "תודה רבה לכל מי שנתנו בנו אמון. יש פה דור חדש שלוקח אחריות, שבנה קהילה חזקה של תושבים שבאמת אוהבים את העיר ורוצים לקדם ולהתפתח איתה. זו דרך ארוכה ועבודה קשה שמשתלמת. אנחנו ממתינים לספירת קולות החיילים ולתוצאות הסופיות, ומחכים כבר להתחיל לעבוד יחד עם שאר חברי וחברות המועצה עבור הציבור".
ראש עיריית מודיעין חיים ביבס, שרשימתו השיגה הפעם 18.5% מהקולות (לעומת 21.2% בבחירות 2018), אמר הבוקר: "אני מודה לתושבי העיר על האמון המלא בבחירתי מחדש לראשות העיר. יחד נפעל עם כולם לקידום העיר, פיתוחה ושגשוגה".
המשנה לראש העירייה אלעד שמעונוביץ, שנחל הפעם אכזבה קשה לאחר שהשיג רק 9.2% תמיכה (לעומת 11.1% ב-2018), אמר: "אחרי עשר שנים במועצת העירייה, עם השקעה רבה ועבודה קשה בהתנדבות, אני מקבל את התוצאה באכזבה גדולה. מקווה שנזכה למועצת עירייה טובה ואיכותית שתדע לקדם את העיר שלנו בכל תחומי החיים״.
איתי אלמוג בר, יו"ר "מודיעין חופשית" שאף היא איבדה מכוחה (11.4% לעומת 16.1% לפני חמש שנים), הגיב: "ראשית, בעת כתיבת שורות אלה אנחנו עדיין ממתינים לסיום ספירת קולות החיילים. שנית, אנחנו מבקשים להודות לאלפי תושבות ותושבי העיר שתמכו בנו בבחירות לקדנציה השלישית של סיעת מודיעין חופשית. אנו נמשיך להיאבק ללא לאות למען חופש, שוויון ודמוקרטיה במודיעין ונמשיך להיות הקול הצלול והברור בנושאים אלה".
מי שרשם הישג יפה הוא ראש רשימת "גשר" יוסי אביבי, שהצליח להיכנס שוב למועצה: "אני עדיין לא יודע מה יהיו התוצאות הסופיות, אבל בכל מקרה חברי רשימת "גשר" ימשיכו להילחם למען הציבור בעורף ובחזית".
עמיעד טאוב, יו"ר רשימת "מחוברים למודיעין", שהצליח לחזק את כוחו (10.6% לעומת 7.9% בבחירות 2018), הסתפק בדברים הבאים: "אני מודה לכל התומכים, המתנדבים והשותפים לדרך".
עידן חמי, יו"ר "שחר – עושים חינוך", הוסיף: "הקמנו רשימה חדשה מהיסוד, עם אנשים בעלי ניסיון רחב בפעילות ותרומה לעיר אבל ללא ניסיון במועצה, ולמרות כל זאת הצלחנו לייצר דריסת רגל ראשונית במועצה. אין לנו כל ספק כי בבחירות הבאות נהפוך להיות אחת הרשימות הגדולות בעיר, אשר תייצג את הגוונים והמגזרים השונים בעיר".
אילן בן סעדון, שהשיג רק 10.5% לעומת 13.7% בבחירות הקודמות, לא הגיב הבוקר לפניית מודיעין News, כמו גם עדי מן שהשיגה רק 3.2% ולא תכהן כחברת מועצה.