גם המשטרה מוכנה

כתבי מודיעין NEWS
במשטרת מודיעין השלימו את ההיערכות לפתיחת השנה, בדגש על אבטחה מוגברת ואכיפת חוקי התנועה. מפקד התחנה בעיר: "ביצענו מגוון פעולות על מנת להבטיח את שלומם של התלמידים"

משטרת ישראל השלימה השבוע את היערכותה לפתיחת שנת הלימודים, עם נוכחות מוגברת בקרבת מוסדות החינוך וצעדים נוספים.

מפקד תחנת משטרת מודיעין, סנ"צ רונן נגר, אמר הבוקר: אנחנו במשטרה השלמנו את ההיערכות המבצעית לקראת פתיחת שנת הלימודים, בכל בתי הספר והגנים ברחבי הארץ, במסגרתה אלפי שוטרים, לוחמי מג"ב ומתנדבים יפעלו בכל הארץ בסביבת מוסדות החינוך, בדגש על מענה מבצעי בהיבטי אבטחה ותנועה. במסגרת ההיערכות המבצעית המקדימה לפתיחת שנת הלימודים, ביצענו במהלך החודש האחרון מגוון פעולות על מנת להבטיח את שלומם של התלמידים, לצד תיאום מול קציני האבטחה ברשויות המקומיות ובמשרד החינוך. בנוסף, תהיה פעילות מבצעית מוגברת ערב פתיחת שנת הלימודים, לרבות פעילות ממוקדת במעגלי האבטחה החיצוניים, בהם יוקמו מחסומים לבדיקת כלי רכב ואנשים, יתוגברו הסיורים בסביבת בתי הספר וכן ייערכו בדיקות של חבלנים לאיתור חפצים חשודים בסביבת מוסדות החינוך ותחנות ההסעה".

עוד הוסיף סנ"צ נגר כי "כמדי שנה, צפויים לפקוד את מוסדות החינוך בעיר ביום הראשון ללימודים   אלפי תלמידים והורים, מה שיצור תנועה ערה של כלי רכב לצד תנועת הולכי רגל במעברי החצייה בצירים הנושקים. לפיכך, שוטרי התנועה יסייעו בהזרמת התנועה הבטוחה בסביבת מוסדות החינוך, בדגש על תנועת התלמידים בתחנות הסעה ומעברי החצייה, וכן הזרמת התנועה של כלי הרכב בסביבתה. משטרת ישראל מבקשת מההורים המלווים לנהוג במשנה זהירות ולהקפיד על עצירה והורדת נוסעים בצורה בטוחה, שימוש נכון בהתקני ריסון מתאימים, ונהיגה איטית וזהירה תוך מתן זכות קדימה להולכי הרגל בדרכם לבתי הספר והגנים".

כתבות נוספות

מחלץ השבויים מאנטבה נפטר

בסוף השבוע הובא למנוחות תא"ל במיל' דני ארדיטי, שהשתתף במבצע יונתן לצדו של יוני נתניהו והיה לאחר מכן ראש המל"ל

ממשיכים להסתבך

עם שתי נקודות בלבד בחמשת המחזורים האחרונים, עירוני מודיעין רחוקה כעת רק שלוש נקודות מהמקום המוביל לירידת ליגה, לאחר עונה אחת בלבד בלאומית

מעצר ברמזור

לוחם מג"ב תושב העיר הבחין ברכב עם חלון שבור ועצר את הנהג, שוהה בלתי חוקי פלסטיני

לראות גם אותם

עדי טל כהן ממודיעין, שאיבדה את בן זוגה החייל בגיל 20, פעילה בעמותת "הותיר אחריו חברה" ומספרת על מעגל השכול הפחות מדובר

ממשיכים להסתבך

עם שתי נקודות בלבד בחמשת המחזורים האחרונים, עירוני מודיעין רחוקה כעת רק שלוש נקודות מהמקום המוביל לירידת ליגה, לאחר עונה אחת בלבד בלאומית

המשך קריאה »

לראות גם אותם

עדי טל כהן ממודיעין, שאיבדה את בן זוגה החייל בגיל 20, פעילה בעמותת "הותיר אחריו חברה" ומספרת על מעגל השכול הפחות מדובר

המשך קריאה »