ביידן מגיע, וגם הפקקים

נשיא ארצות הברית ינחת בנתב"ג בשעות הצהריים, ובשל סגירת חלקים מכביש 1 תופנה התנועה לכיוון מזרח אל כביש 443. אחרי הצהריים, עם שובו מבסיס פלמחים, צפויים עומסי תנועה כבדים גם בכביש 431
צילום: מודיעין NEWS

נשיא ארצות הברית, ג'ו ביידן, ינחת היום בשעות הצהריים בשדה התעופה בן גוריון, במה שצפוי לבשר גם על עומסי תנועה כבדים באזור מודיעין.

מטוסו של הנשיא האמריקאי נחת בנתב"ג בשעות הצהריים, ומשם ייצא לבסיס חיל האוויר בפלמחים וימשיך לאחר מכן לירושלים. במשטרת ישראל עידכנו הבוקר כי בשל מסלולו של ביידן ופמלייתו ייסגר לתנועה כביש 1 בין תל אביב לירושלים לשני הכיוונים ממחלף שפירים ועד למחלף סחרוב. תיחסם גם הגישה לכביש 1 מכביש 6 ממחלף בן שמן וממחלף נשרים, והתנועה תופנה לכבישים 44, 444 ו-443.

כאמור, בהמשך היום צפוי הנשיא לעלות לירושלים, מה שצפוי לגרום לעומסים כבדים גם בכביש 431. הנוסעים לירושלים צפויים גם הם להיתקל היום בעומסי תנועה כבדים, ובמהלך סיורו במוזיאון יד ושם תיחסם התנועה לירושלים מגינות סחרוב ועד למוזיאון בהר הרצל.

[the_ad_group id="87"]
[the_ad_group id="89"]

כתבות נוספות

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

איחוד נוסף על הפרק

בעיריית מודיעין שוקלים לאחד כבר בשנת הלימודים הקרובה את בתי הספר כרמים והאלה, זאת לאחר שהתברר כי בכרמים לא תיפתח כיתת א' ויפעלו בו שמונה כיתות בלבד

המשך קריאה »