אחרי הפיגוע: נהג ערבי הותקף במודיעין עילית

כתבי מודיעין NEWS
מספר שעות לאחר הפיגוע במודיעין רגמו באבנים אלמונים אוטובוס שחנה בעיר החרדית, ופצעו באורח קל את הנהג. בחברת קווים מסרו כי אירועים דומים נוספים התרחשו באותו לילה: "מצפים לחקירה מהירה ואפקטיבית"
צילום: רשתות חברתיות

נהג אוטובוס ערבי הותקף במודיעין עילית מספר שעות לאחר פיגוע הדקירה בצומת הפארק הטכנולוגי במודיעין. הנהג, מומזר קראמי, העובד בחברת קווים, סיפר בסוף השבוע לאתר YNET: ""ארבעה נערים השליכו אבן על החלון לצידי. אחר כך אבן אחרת פגעה לי בראש, ואז הם ריססו לעבר האוטובוס גז פלפל". קראמי פונה לטיפול בבית חולים, משטרת מחוז ש"י פתחה בחקירה.

כזכור, ביום חמישי בסמוך לשעה 20:45 ביצע צעיר בן 20 ממזרח ירושלים פיגוע דקירה בצומת הפארק הטכנולוגי במודיעין. במשטרה סיפרו כי הצעיר פתח דלתות רכבים שעמדו ברמזור ותקף את הנוסעים בסכין ובגז פלפל. שוטר מג"ב, שלא היה בתפקיד ושהה באחד הרכבים, יצא מרכבו וירה במחבל. בפיגוע נפצעו באורח קל שמונה בני אדם.

עדי ראייה סיפרו כי ארבעה נערים הגיעו בשעת לילה לאזור בו חנה האוטובוס בעיר החרדית, ורגמו אותו באבנים בעוד שהנהג נמצא בתוכו. "פתאום הגיעו ארבעה נערים והתחילו לתקוף את האוטובוס. רצתי למעלה ולמטה באוטובוס כדי שהם לא יפגעו בי. אחרי שאחת האבנים פגעה בי, המשכתי להתחבא. הם גם ריססו גז פלפל, היה קשה לי לנשום".

בחברת קווים אמרו כי קראמי לא היה הנהג היחיד שהותקף באותו לילה: "נהג אחד נזקק לטיפול רפואי והוא פונה לבית חולים. הוגשה תלונה במשטרה, ואנחנו מצפים שתתבצע חקירה מהירה ואפקטיבית, לרבות הגשת כתבי אישום והעמדת הפורעים לדין".

מאיגוד ועדי התחבורה בכוח לעובדים נמסר: "אין כל הצדקה לתקיפת נהגי אוטובוס שכל רצונם הוא למלא את תפקידם ולשרת את ציבור הנוסעים. לא ייתכן שגם מקרה כזה יקבר מ'חוסר עניין לציבור'. נמשיך להיאבק גם מול הממשלה הבאה, עד להכרה בנהגים כעובדי ציבור והענשת תוקפי נהגים בהתאם".

כתבות נוספות

"זה קרה אצלכם בעיר, לא בבני ברק"

ראש האופוזיציה יאיר לפיד כותב לתושבי העיר: "מה היה קורה אם 1,500 תושבי מודיעין היו מונעים משוטרים לבצע מעצר? הם היו גומרים את הלילה בתחנה, ובצדק"

לאט אבל יורד

מנתוני רשות המיסים עולה כי בשנה האחרונה עמד המחיר הממוצע לדירת 3 חדרים על 2.589 מיליון שקל, 3.259 מיליון לדירות 4 חדרים ו-3.821 מיליון לדירות 5 חדרים

זוכרים גם אותו

העירייה תחנוך השבוע משעול בעיר על שמו של סא"ל דולב קידר, שנפל במבצע "צוק איתן" לאחר שהסתער על מחבלים

יחד מול העולם

רנית בודאי היימן ממודיעין השתתפה במחזור הראשון של "מועצת העם היהודי" שיזם נשיא המדינה, ומספרת מדוע היא אופטימית שהדור הצעיר ישנה את התמונה

לאט אבל יורד

מנתוני רשות המיסים עולה כי בשנה האחרונה עמד המחיר הממוצע לדירת 3 חדרים על 2.589 מיליון שקל, 3.259 מיליון לדירות 4 חדרים ו-3.821 מיליון לדירות 5 חדרים

המשך קריאה »

יחד מול העולם

רנית בודאי היימן ממודיעין השתתפה במחזור הראשון של "מועצת העם היהודי" שיזם נשיא המדינה, ומספרת מדוע היא אופטימית שהדור הצעיר ישנה את התמונה

המשך קריאה »