אב ובנו מהגליל נהרגו בטיול באוסטריה

כתבי מודיעין News
השניים טיילו בשביל הנחשב למאתגר במיוחד בהרי האלפים וצנחו אל מותם מגובה רב
צילום: Contradictus, ויקיפדיה

שני מטיילים ישראלים, אב ובנו מהגליל, נהרגו אתמול (שני) במהלך טיול בהרי האלפים באוסטריה.

השניים, בני 58 ו-30, טיילו יחד עם בן נוסף בתנאי מזג אוויר קשים באזור רכס טירול, ובמשטרה האוסטרית העריכו כי ככל הנראה הם החליקו משביל צר ונפלו אל מותם מגובה רב. עוד נמסר כי מדובר באזור בעל תוואי שטח הררי ותלול, וייתכן כי מזג האוויר הסוער והראות הלקויה ששררה באזור תרמו לאסון. עוד ציינו כי השביל המדובר נחשב למאתגר במיוחד ומתאים למטיילים מנוסים בלבד.

מהמשטרה האוסטרית נמסר כי המטייל הישראלי ושני בניו נקלעו למצוקה במהלך צעידה בשביל ההררי, כאשר האב החליק ראשון ונפל מהשביל הצר והחלקלק. בנו ניסה לאחוז בו ולהצילו, אך מעד גם הוא. על פי ההודעה, הבן השני, בן 28, ירד מהשביל וניסה לבצע החייאה באביו, כאשר מטיילים נוספים באזור הזעיקו את כוחות ההצלה. בסוף השבוע שעבר נהרגו באזור שני מטיילים נוספים שנפלו מגובה רב.

ממשרד החוץ נמסר כי המחלקה לישראלים במצוקה, בשיתוף עם שגרירות ישראל בווינה ובברן, מסייעת לבני המשפחה ופועלת להעברת גופות האב ובנו לישראל.

כתבות נוספות

עשה זאת בעצמך

השבוע במדור: מתכון ללאבנה טבעונית קלה להכנה, ועוגיות גרנולה עם טעם של בית

הדרך עוד ארוכה. מאוד ארוכה

לאחר ההכרזה על אישור התוכנית להרחבת כביש 443 ארגוני הסביבה כבר מתנגדים, ומחזיק תיק התחבורה מעריך שהעבודות יחלו רק בעוד כשנתיים

נשים בחזית העורף

בעוד שעשרות אלפי פצועי המלחמה מקבלים מענה מלא מהמדינה, נשותיהם נותרות מאחור בעודן מנסות להיות שם עבור הבעל הפצוע ובמקביל להחזיק את המשפחה. לשם כך הוקמה לאחרונה עמותת "אחותי", והמשתתפות ממודיעין מספרות: "בזכות העמותה אנחנו לא לבד"

נשים בחזית העורף

בעוד שעשרות אלפי פצועי המלחמה מקבלים מענה מלא מהמדינה, נשותיהם נותרות מאחור בעודן מנסות להיות שם עבור הבעל הפצוע ובמקביל להחזיק את המשפחה. לשם כך הוקמה לאחרונה עמותת "אחותי", והמשתתפות ממודיעין מספרות: "בזכות העמותה אנחנו לא לבד"

המשך קריאה »