ראש ארגון פשע צפוי לעבור למודיעין

כתבי מודיעין News
על פי פרסום באתר MAKO, חגי זגורי צפוי להשתחרר ממאסר בחודשים הקרובים ולעזוב את באר שבע
צילום ארכיון: שב"ס

חגי זגורי, ראש ארגון פשע הצפוי להשתחרר ממאסר בחודשים הקרובים, מתכוון לעבור להתגורר במודיעין, כך פרסם בסוף השבוע העיתונאי שמעון איפרגן באתר MAKO.

זגורי מרצה עונש של 15 שנות מאסר לאחר שהורשע בעבירות של ניהול ארגון פשע, קשירת קשר לרצח, הלבנת הון ועבירות נוספות. זגורי נולד בבאר שבע וכבר בשנות ה90' היה מוכר למשטרה, ובשנת 2006 שוחרר ממאסר של שנים לאחר שהורשע בניסיון רצח.

על פי הפרסום, זגורי עתיד לעזוב את באר שבע ולעבור למודיעין עקב קרבות השליטה המתחוללים בדרום בין כנופיות עבריינים. גורם במשטרה סיפר: "יש סכסוכים קשים בין עבריינים מהפזורה הבדואית לבין כנופיות של עבריינים יהודים צעירים, שחלקם מקושרים לעבריינים בכירים. אם חגי יחזור לשם, יהיה לו קשה מאוד להשתלב מחדש. זה עולם אחר לגמרי. העבריינים הצעירים של היום לא סופרים אף אחד, הם ממוקדים בכסף מהיר ובשליטה בשטח. לא נראה לי שהוא ירצה להיכנס לבלגן הזה. סביר מאוד שבשלב הראשון יעדיף לצפות מהצד".

כתבות נוספות

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

"שביתת העם" הגיעה למודיעין

מאות מפגינים התייצבו הבוקר בצומת שילת וחסמו את התנועה לסירוגין. בהמשך היום: מחאה בקניון עזריאלי והפגנה נוספת בצומת הכניסה לעיר מאות מפגינים חסמו הבוקר לתנועה

המשך קריאה »

מדינה בהפרעה

מי כאן לעזאזל אחראי על מנת המשכל של הממשלה שלנו, וכיצד הגענו לטירוף המוחלט ולמגדל בבל שבו אנו חיים בתקופה הזאת

המשך קריאה »