פרס מפעל חיים לאיש קבע ממודיעין

כתבי מודיעין News
רנ"ג שרון אליהו זכה לאחרונה בפרס הרמטכ"ל על 33 שנות שירות בצה"ל
צילום: דובר צה"ל

רנ"ג שרון אליהו ממודיעין, מנהל עבודה טנ"א במחוז ירושלים והמרכז של פיקוד העורף, זכה לאחרונה בפרס מפעל חיים מהרמטכ"ל על 33 שנות שירות.

רנ"ג אליהו התגייס לצה"ל בשנת 1992, עם הקמת פיקוד העורף, החל את דרכו כמכונאי רכב ובהמשך שימש כמפקד אחראי על נהגי מילואים. בצה"ל סיפרו כי עם השנים קיבל רנ"ג אליהו הצעות לתפקידים אחרים בפיקוד, אך בחר להישאר בתפקידו.

עוד סיפרו כי ב-7 באוקטובר, מייד עם פרוץ האירועים הקשים, מיהר אליהו להגיע לבסיס, הכשיר במהירות את הכלים וסייע לכוחות לצאת לשטחי הכינוס. בנוסף, סיפרו כי עמיתיו של רנ"ג אליהו מתארים אותו כ"איש של אנשים", מסור ואכפתי שתמיד שם לב לפרטים הקטנים.

כתבות נוספות

מפגש מקרוב

אסף פופריטקין ממודיעין, צלם תת-ימי, רדף אחרי החלום לראות את לווייתני האורקה בחוג הארקטי, וכיום הוא מוציא משלחות ומסביר איך שוחים עם הלווייתנים המפורסמים

גן עדן בלב מדבר

במרחק חצי שעת נסיעה ממודיעין שוכנת שמורת עין פרת, שמציעה שלל בריכות טבעיות המתאימות לכל הגילאים

מפגש מקרוב

אסף פופריטקין ממודיעין, צלם תת-ימי, רדף אחרי החלום לראות את לווייתני האורקה בחוג הארקטי, וכיום הוא מוציא משלחות ומסביר איך שוחים עם הלווייתנים המפורסמים

המשך קריאה »